Kommentit (7)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ei se Essi varmaan sentään piikittänyt eli rännittänyt! Oiskohan tarkoittanut peräkkäisiä iltoja, jolloin nautti alkoholia.

Kuules eno! Nuorisokielessä rännittäminen tarkoittaa nykyisin ryyppäämistä.

Diabeetikon äiti

Aika hurja yhdistelmä ykköstyypin diabetes ja kovat kännit. Siinä on hengenlähtö lähellä. Onneksi on saanut juomisen hallintaan tsemppiä jatkoon.

make

Toki stereotypian kautta on tullut selväksi että taide ja alkoholi ovat ajan saatossa olleet melko vahvasti  toisiinsa rinastettavissa. Ihmettelen silti tuota ryyppäämiskulttuuria, koska mielestäni taide (varsinkin näyttämötaide) on maailman, asioiden, ilmiöiden ja ihmisten tarkkailua ja kokemisien kautta työkalupakin kartuttamista. Mitä kokemista on ainaisessa ryyppäämisessä?

Vierailija

Onko tästä maasta kadonnut kokonaan "kohtuukäyttäjät", jotka ottavat lasillisen silloin tällöin. Hienoa, että Essi laittoi korkin kiinni kokonaan, kun ei juominen pysynyt missään rajoissa. Ehkä joskus voisi julkaista menestystarinoita, jossa suurkuluttajasta tuli kohtuukäyttäjä.

Taitaa valtaosalle suomalaisista olla juomattomuus niin abstrakti ajatus, että moni ei edes viitsi yrittää vähentää kun vaihtoehdoksi lehtijutuissa tarjotaan vain ainoastaan korkin kiinni laittoa.

Kuules täti!

Täällä idässä (Itä-Helsinki) ainakin kun puhutaan rännittämisestä, niin se ei tarkoita mitään muuta kuin kaman vetämistä iiveenä! Ja jengin ikä on 11-19, jotka puhuu näin. Käsittääkseni nuorisoa? Dogaamisesta kun puhutaan niin on ihan eri ilmaisut putkelle.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat