Sivut

Kommentit (31)

Susa

Yököttävä tyrkky! Valitettavasti täysi turhake eduskunnassa. Käyttää aikaansa mieluummin television typerissä hupiohjelmissa. Mitä tahansa että saa naamansa näkyviin. Onneksi ei tule enää toista kertaa valituksi!

Tasavertaisuus

Kotimainen kädentaito kunniaan - kyllä! Mutta ei näin. Melkoinen irvikuva.
Yhteiskunnan polarisoituminen näkyy juuri tällaisissa tilanteissa. Tavan ihmisen arjessa kamppailua rahojen riittämisestä asumiseen ja ruokaan. Toisaalla kansan(vai sittenkin itsensä)edustaja ökyilee mahtaillen naistenlehdessä. Surullista ja mautonta. Molempia yhtä aikaa.

saint

Ei hyvää päivää! Tässäkö on sitten kansanedustaja, joka vastuullisesti huolehtii kansan edustajana tehtävänsä?
Noo, satuin tämän tytönheitukan näkemään telkkarissa ja kun mieheni kysyi "kukas tämä nyt on", vastasin "joku Matti Nykäsen exä. Sillä se on naamansa tuonne saanut".

Vierailija

Korusta olisi voinut myös kieltäytyä. Irvokasta käyttää kymppitonneja timantteihin kun edustamansa kansa laskee ruokakaupassa pennosiaan.

Pakko kommentoida

Voi hyvänen aika, kaikista sitä tehdään numero.  Mitenköhän mahtaa Koskelta sujua työnteko siellä eduskunnassa?  Julkisuus muissa kun työasioissa näyttää kiinnostavan neitiä enemmän.  Niin, mutta odottikokaan hänen äänestäjät häneltä mitään muuta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat