Kommentit (9)

Kyllästyttävää, herraseni

Miksi ihmeessä Rajala sinne yleensäkään halusi mennä? Itseään näyttämään kuten muutenkin. - Kai hän Katri Helenan laulut jo oli kuullut. 

vanha nainen

Rajala voisi pysyä nyt rauhassa rakkaan Marjansa kanssa ja käydä niissä TASOKKAISIMMISSA konserteissa Niinkuin mahtavan kirjamiehen kuuluu! Hittoako tunkee "hömppää" kuuntelemaan, jätä jo Katri rauhaan, etkö tajua, naurattaa julkisuudenkipeys!

vanha suola janottaa?

No onpa vakka kantensa valinnut.. Tärkein yhdistävä tekijä Rajalan ja hänen Marja-vaimonsa välillä näyttää olevan kateus Katri Helenaa kohtaan. Kuka normaali nainen änkisi miehensä EXÄN työpaikalle - varsinkin, kun mies on ihan julkisuudessa asti haukkunut tuon exänsä sivistymättömäksi lavatähdeksi, jolta ei riittänyt kiinnostusta hänen "korkeakulttuuriaan" kohtaan? Pidetään vielä mielessä, että Marja-vaimo toimi Katri Helenan avioliiton aikaan rakastajattarena tuolle Rajalalle.. Kovasti tuntuu tämä nykyinen avioliitto pyörivän Katri Helenan ympärillä - päinvastaisista vakuutteluista huolimatta. Katri Helena puolestaan on ravistanut Rajalan pölyt jaloistaan ja elää nyt ihan uutta, onnellista elämää tuon Liimataisen rinnalla. Ja sekös se joitakin harmittaa ;-)

Ulkomailla tällaisia Rajaloita kutsuttaisiin stalkereiksi. Stalkerit ovat ihmisiä, jotka eivät suostu uskomaan, että vanha suhde on ohi, vaikka erosta on jo vuosikymmen ja itsekin on jo löytänyt uuden "paremman" rinnalleen. Silti se veri vetää aina vain sinne exän suuntaan. 

Tommille 10 pistettä miehekkäästä ja selkärankaisesta käytöksestä. 

Vierailija

Ehkä Rajala otti päähän Finlandia palkinnon häviäminen, taas kerran, ja pienessä kännissä halus tulla vinoilee Katrille. Vanhalle kykynsä menettäneelle miehelle on kova paikka kun Katri on löytänyt uuden ja paljon nuoremman.

riittää jo

Tapahan se on tuokin saada/hankkia julkisuutta Katri Helenan uudelle levylle ja kiertueelle, manageri hoitaa hommiaan olan takaa.

Ritarillisuus voi olla imartelevaa mutta tässä tapauksessa manageripuolison kauna kirjailijaa kohtaan ylittää jo hyvän maun rajat, nulikkamaista käytöstä.

Kirjailija voisi myös jättää ex-puolisonsa jo rauhaan, onhan noita muitakin joulukonsertteja ja artisteja....  

Katrin fani

Oisinpa saanut olla paikalla, kun Tommi käännytti pariskunnan :D.

Onneks eivät päässeet "häiritsemään" kaunista konserttia...

Lampinen Kivalosta

Pakko sanoa: mikä itserakas lurjus. Nytkin myy itseään Katrin piikkiin. Häpeän loisia, kuten hän. Jos olisin Panu Rajala pistäisin suuni kiinni. Mitäs menit sinne irvimään. Kun menit naimisiin hänen kanssaan jo alussa halveksit hänen ammattiaan. Oletko parempi ihminen. Valitan et ole. Mitä Marja -vaimosi sanoi, kun Panua läksytettiin ns. kirkon sisäovella oikein reippaasti Katrin oman kullan ansiosta. Häpeä lurjus. Etkä voisi jo lopettaa, aina vaan yrität mustamaalata Katria, ja hänen sukuaan. Lapsetko ovat teidät saattaneet taas yhteen, älä valehtele, valehtelet sen vuoksi, että saisin lisärahaa kirjoituksillasi ja julkista mössöä. Etkö kirjautunut managerilehteen sen vuoksi, että pääsisit katsomaan mitä Katrin kulta oikein lausuu teistä kahdesta sontaläjästä, eli ent. managarista ja teistä Rajala . Lopetan, koska ne jaksa kirjoitaa p-lle mitään enempää. Katrille sen verran, että minusta voisit lurauttaa edes kerran kunnon lööpit tämän miehen taidoista ja kyvystä ...........ei taida olla hääppöinen rakastajanakaan.

Kaija

Rajalan itserakkaudella ei ole mitään rajaa. Mielestäni vaikuttaa vanhuudenhöperöltä jo. Miksi hänen pitää entisten naistensa kustannuksella yrittää pitää itseään esillä. Eikö "kirjailija" voisi keksiä ihan omia aiheita? Epätoivoista yrittää mustamaalata Katri Helenaa ja Tommia! Se ei onnistu ikinä, Katri on suomalaisuuden ikoni ja täysin yläpuolella tuollaisen. Halveksittavaa toimintaa!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat