Kommentit (3)

elämä on

Jotenkin tuntuu siltä, että näitä kirjoittavat aika nuoret ja alle kymmenen vuoden suhteissa elävät henkilöt. Pointti näissä jutuissa on aina se, että naisen pitäisi yrittää heittäytyä seksiin, vaikkei haluttaisikaan. Koskaan ei puhuta siitä, miten turhauttavaa on, kun miehellä on ristiriitainen suhde seksiin: pelokas suhtautuminen naiseen, suorituspaineita, jotka tekevät erektiosta epävarman, herkkyyden puutetta esileikeissä. Seksielämä voi olla täyttä sählinkiä, vaikka molempien sitoutuminen suhteeseen on vakaalla pohjalla ja yhteisiä vuosia takana kymmeniä. Mutta ikä ei tule yksin, ei miehellä eikä naisella, eikä apu aina löydy seksileluista tai lääkepurkista. Mutta epätäydellisenäkin rakkaus on tärkeää.

seksitön androgyyni nykyään

Just joo. Tai sitten teet kaikki temput, kohteliaisuudet, huomioonottamiset, kehumiset, lahjat, illalliset, oman ajan, jne ja silti ei niin mitään. Lapset kun on synnytetty, niin se oli siinä, sano terapeutit mitä haluavat. Puhuminen ei auta kun toinen ei halua sitäkään. Puhukaa te, minä pidän hevosta.

kimmo85

Näin 30v miehenä voin sanoa että naiset on kuin viini. Paranee kun ikää tulee ei ole enää sitä nuoruuden villiä ja menopäällä. Vaimon kanssa 12 vuotta yhdessä ja rakkaus rouhuaa. Hyvää joulua kaikille

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat