Kommentit (2)

Nasimafan

Nappivalinta isältä kyllä, vaikka Ruotsi ja Norja eivät olleet silloin yhtään Suomea likaisempia. Ja kun Afgaaneja ei ollut Suomessa silloin, eikä vielä nytkään paljon - sai SDP sinusta kauniin monikulttuurisen mannekiinin puolueeseensa.

Jopa näin nuivakin pehmenee kauneutesi edessä. Puheet onkin sitten toinen juttu...

Tavallinen kansalainen

Islamilaisten maahanmuutto luo ekosysteemin terrorismille

Suuri osa tulijoista ei selviydy huonon koulutuksen, kielitaidon ja sosiaalisten kykyjensä puolesta länsimaisessa yhteiskunnassa ilman yhteiskunnan järjestämää asuntoa ja rahallista apua. Tähän päälle tulee usein epävakaat persoonallisuudenpiirteet ja omassa kulttuurissa opittu tapa protestoida aggressiivisesti. Ajan kuluessa nämä ihmiset alkavat syyttää onnettomasta elämästään länsimaista yhteiskuntaa ja turmeltunutta elämäntapaa, johon myös maltillinen islam suhtautuu kriittisesti. Tarvitaan enää muutama konservatiivista islamia saarnaava imaami ja äärijärjestöjen rekrytoijien tehtävä on hyvin helppo.

Ratkaisu ei ole parempi kotoutuminen. Nämä ihmiset ja heidän kulttuurinsa ovat erilaisia, eivätkä he halua tulla meidän kaltaisiksemme. Ratkaisu on Suomen osalta se, että Afrikasta ja Lähi-Idästä lähtöisin oleva islamilainen maahanmuutto rajoitetaan sellaiselle tasolle, että jo nyt maassa olevien syrjäytyminen voidaan hallita. Pakkotoimenpiteistä helposti käytössä on yhteiskunnan kustannuksella elävien siirtäminen pois pääkaupunkiseudulta. Hyvässä lykyssä nämä saattavat jopa häipyä Suomesta.

On kiistaton tosiasia, että mitä pienempi afroarabinen islamilaispopulaatio maassa on, sitä rauhallisempaa ja viihtyisämpää on tavallisella kansalaisella.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat