Sivut

Kommentit (22)

Uskokoon Nazimaa,ken tahtoo.

Sitä saakin Nazima tuon tuostakin toivoa ja huomata,että kuis kävikään.Terroristit tulivat turvapaikanhakija-statuksella.

a.k.

Eivät ne terroristit ole pahimpia olentoja täällä vaan ne isänmaan petturit, jotka polkevat Suomalaisten mielipiteitä toivoessaan tänne "kulttuuria" muslimimaista.

Katse mamuihin

Nasiman pitäisi hiukan tutkia mamujen työllisyys- ja rikostilastoja, esim. raiskausten osalta - ja miettiä sitten uudelleen, miksi niin moni on ns. maahanmuuttokriittinen, ainakin mitä tulee näihin tiettyihin ulkomaalaisryhmiin ja heidän edesottamuuksiinsa!

Nasima voisi eduskunnassa ehdottaa esim. erilaisten rikoksentorjuntaohjelmien kehittämistä mamuja ajatellen vaikkapa juuri raiskausrikoksia ajatellen, joissa siis Lähi-idästä ja Afrikasta tulevilla on kuitenkin reilu yliedustus. Ja kun juuri samoista maista on meille suurin tunkukin.

Historia tulee tuomitsemaan!

Mitä enemmän muslimeja tänne tulee, sitä islamilaisemmaksi Suomi vähitellen myös muuttuu - ja sadan vuoden päästä kai muistellaan aikaa, jolloin naisillakin oli jotain oikeuksia ja oli ns. hyvinvointivaltiokin, jossa kansalaiset saattoivat melko hyvin luottaa toisiinsa!?

Epäilen vahvasti, että historia tulee tuomitsemaan Euroopan islamisoimisen, toki näin kirjoittavat ovat silloin ankarasti ahdistettuja toisinajattelijoita, länsimaisuuden rippeitä edustavia, muslimikulttuurissa kun eletään...

ateisti

Atte Kalevan mukaan terroristit hävittävät ensin ihmisten lähtömaan. Sitten he väkivaltaisilla iskuillaan saavat länsimaiset yhteiskunnat kaaokseen ja pelkäämään kaikkia maahanmuuttajia. Maahanmuuttajien kotouttaminen epäonnistuu, nuoret maahanmuuttajat katkeroituvat saamastaan kohtelusta ja radikalisoutuvat terrorismiin.

Ja katso Suomessa tämä näyttää tapahtuvan aivan terroristien oppikirjan mukaan ja vieläpä nopeasti.

katse peiliinkin

Muista, että niissä maissa, joihin suomalaiset ovat massamuuttaneet aikoinaan (Yhdysvallat, Kanada, Ruotsi) suomalaiset hallitsivat rikostilastoja ennen kuin parin sukupolven jälkeen sopeutuivat yhteiskuntaan. Ja suomalaiset sentään muuttivat maihin, jouden kulttuuri oli hyvin lähellä omaamme.

tunnepitoinen toiveajattelu

Juuri tuollainen tunnepitoinen toiveajattelu estää Nasimaa ja muita hänen kaltaisiaan hupsuja näkemästä varsinaista ongelmaa koko laajudessaan ja raadollisuudessaan. Ihmisten pitää lakata TOIVOMASTA, että maahanmuutto muka olisi joku siunaus ja että monikulttuurisuus muka olisi joku rikkaus. Mamu- ja mokumyönteinen unelmahöttö tuhoaa meidät kaikki.

1suomalainen

"Nasima oli 8-vuotias, kun hänen perheensä tuli 90-luvulla Afganistanista Suomeen, Rovaniemelle."

Vai Venäjältä, ihan aikuisten oikeasti?

Aura Aaltonen

Vierailija kirjoitti:
Muista, että niissä maissa, joihin suomalaiset ovat massamuuttaneet aikoinaan (Yhdysvallat, Kanada, Ruotsi) suomalaiset hallitsivat rikostilastoja ennen kuin parin sukupolven jälkeen sopeutuivat yhteiskuntaan. Ja suomalaiset sentään muuttivat maihin, jouden kulttuuri oli hyvin lähellä omaamme.

Muistetaan muistetaan - mutta vertaus on mielestäni kovin kaukaa haettu. Suuri valtaosa suomalaisista muuttajista oli ahkeria työssäkäyviä ihmisiä, haluttuja työntekijöitä tehtaisiin ja muualle. Nykyään on valtaosa menestyneitä, hyvin sopeutuneita kansalaisia, ja nuoremmat polvet täysin ruotsalaistuneita. 

Et kai vertaa ruotsinsuomalaisia joukkomurha-terroristeihin?

Vierailija

Nyt on hiljaista, eikä persuja haukuta koko ajan kuten silloin, kun kyseenalaistivat pakolaisten tulon ilman mitään tarkastuksia...heitä kaikki haukuttiin rasisteiksi ja vaikka miksi ja pidettiin heitä vastaan mielenosoituksia, vaikka he olivat oikealla asialla, että pitää tarkistaa mahd. aikaisessa vaiheessa, että kuka on "oikea" pakolainen ja kuka terroristi. Näin helposti Suomessa leimataan niitä, joilla on itsenäistä ajattelukykyä, että joku kontrolli asioissa pitää aina olla.

L.T.

Itsellä toisinpäin jos  maahanmuuttajille taphtuu ikäviä  toivon  ettei tekiä ole Suomalainen!Miksi ihmeessä emme  ei voida elää sovussa?Rasmi on ikävää kohdistuu se keneen tahansa!

Vierailija

Uutisjutuissa ei enää mainita jos rikoksesta epäilty on maahanmuuttotaustainen.  Jos tekijä on kantasuomalainen se mainitaan jotta maahanmuuttajia ei leimattaisi.

ei yhden kerran

Kunnollisia työläisiä ja silti oli niin vaikeaa sopeutua...niinpä.

Nyt Suomeen tulleiden maahanmuuttajien sopeutumista auttavatkin varmasti esim. savupommien heittely pakolaiskeskuksiin? Näin siis nyt Imatralla iloiset pilottitakit isänmaan asialla lapsia pelottelemassa.

Joku meissä suomalaisissa on pahasti pielessä. Pitäisi olla sivistystä, tietoa, taitoa, turva ja silti pelätään ihan kaikkia muualta tulleita. Lapsiakin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat