Kommentit (8)

kokemusta on

Nuoret naiset ovat hemmoteltuja,itsekkäitä ja laiskoja. Ainahan voi elää miehen siivellä,ja keskittyä toteuttamaan itseään.

Vierailija

Haluan töitä, mutta kukaan ei halua palkata kolmen pienen lapsen yh-äitiä. Jos lapset ovat kipeitä olet sairaiden lasten kanssa kotona. 

arvostan

Hienoa, että tänä materialismin ja "minä itse"-aikana jollain on vielä arvomaailmassa lapset ja perhe ykkönen. Onnea tulevan perheenlisäyksen johdosta ja voimia arjen haasteisiin :)

Ei nimimerkkiä

Viesti poliitikoille: eläkekertymä puolisoille tasan, vaikka yhteisellä sopimuksella. Samoin yhteisverotus takaisin ja elatusmaksut avioerossa.

Vanhempien kuuluukin uhrautua lasten edestä, mutta kotiäiti joutuu riskeeraamaan kohtuuttomasti ja jää miehensä mielivallan alle.

et silleen

Huvittavaa, miten "nuoret, suomalaiset naiset ovat hemmoteltuja, itsekkäitä ja laiskoja", jos jäävät kotiin hoitamaan lapsia ja huushollia, vaikka kautta aikojen, ja vieläkin, maailmalla on suunnaton määrä kotiäitejä ja joidenkin valtioiden verotus on luotu kannustamaan jäämään kotiin. Siis todella monissa maissa on itsestään selvyys, että nainen on kotona hoitamassa lapsia ja kotoa, mutta vain Suomessa naiset ovat itsekkäitä ja laiskoja. -Uskon, että joidenkin valtioiden miehet eivät pitäisi tällaisen ajatuksen esittänyttä mieshenkilöä oikeana, kunniaakkana miehenä, vaan ihme kitisijänä, joka ei pysty edes perhettään elättämään.

90-luvun laman uhri!

Eihän suomalainen työelämä tarvitse pienten, eikä suurempienkaan lasten äitejä töihin! Vaikka olisi ollut paremmin koulutettu kuin valtaväestö. Varsinkaan, jos satuit eroamaan ja päädyit olemaan yksinhuoltaja.... Varmaa oli, ettet töitä saa, kuin puoleksi vuodeksi työttömyystöitä. Aika kului itse kehityin,,, lapset kasvoivat aikuiseksi satunnaisia töitä.... ei muuta!

No 50-kymmppinen, treenaava, hoikka, suhteellisen älykäs nainen ei töitä saa, kun paikkakunnalla on työttömiä pilvin pimein!

Vierailija

En nyt ihan ymmärrä. Miksi mies ei säästä vaimolleen eläkettä jollekin tilille, että hänen ei tarvitsisi stressata. Tälläinen systeemi, jossa mies saa kaikki eläkekertymät ja vaimo ei mitään ja samalla tekee arvokasta työtä kotona on mielestäni outo systeemi. Ei kauheen tasa-arvoista ja toista kunnioitavaa. Mielestäni tämä on tässä tapauksessa miehen tehtävä - turvata vaimonsa eläke kotona vietetyistä vuosista.

En käsitä

Miksi mies ei ole kotona sairaiden lasten kanssa? Näin saataisiin työaikavaje 2,5 - 5 päivään kuussa per henkilö.

Miten voi olla mahdollista että suomalaiset vielä mieltävät Suomen rasa-arvoiseksi maaksi, jos samaan aikaan tällaiset käytännöt tuntuvat "luonnolliselta".

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat