Kommentit (10)

Airam

Pystyyköhän tuo Janne pompottamaan lähiympäristöään koko elämänsä,  kasvaako ikinä vastuulliseksi aikuiseksi? Olen kuullut curlingvanhemmista mutta on näköjään olemassa curlingvaimotkin. Minusta on hienoa tietenkin että ex-vaimot ovat löytäneet ystävyyden ja tukevat toisiaan mutta kyllähän tuosta väkisin tulee laulaja Tauskin kuviot mieleen. 

Vierailija

Kuka oikeesti voi ikinä täysin luottaa tuollaiseen kaksi kertaa eronneeseen mieheen? Varmasti joo, ollut avioliitoissa ongelmia, mutta sehän on normaalia elämää! Todellinen avioliitossa "tahtominen" puuttuu näemmä tolta ukolta kokonaan.... Mä en ikinä huolis vaivoikseni. Historialla tapana toistaa itseään....

Varastin mieheni rakastajan ys...

Ja niin ku aina sanotaan, että nainen on naiselle susi. Kyllä se solidaarisuus kasvaa suuriin mittoihin naissukupuolisilla silloin kun heillä on yhteinen vihollinen.

Vierailija

En minäkään tässä tarinassa näe pelkkää mahtavuutta. Nämä naiset käytöksellään mahdollistavat tämän "jannen" touhut... Naiset vaihtuu ja kaikki hyväksytään. Voi pyhä sylvi soikoon. Näiden kahden ystävyydelle nostan kuitenkin hattua-mahtavaa naiset!

Vierailija

Hienoa että naiset ovat pystyneet olemaan katkeroitumatta lastensa isälle, ja haluavat lasten saavan tähän hyvät välit kaikesta huolimatta. Ei mikään helppo homma, kun molemmista eronnut (sattumalta??!) lasten ollessa pieniä. Tunteilleen ei mitään mahda, mutta on tainnut sitoutuminen jäädä puolitiehen tältä isältä..

Ihmetyttää kyllä vähän tämä trendi julkaista juttuja uusista vaimoista ja ex-puolisoista, joista on tullut parhaita ystävyksiä keskenään. Hieno homma, jos näin sattuu käymään, mutta useimmille se on kuitenkin mahdottomuus, ei välttämättä edes toivottavaakaan, ja asialliset välit riittävät hyvin.

just joo

Kiva, että tulevat keskenään kaikki toimeen.  Mutta kukaan ei vaikuta olevan huolissaan lapsista, joiden isällä on jo kolmas parisuhde menossa ja Tiinakin on jo löytänyt uuden 'kullan'.  Näin ulkosuomalaisen perspektiivistä (ja itse avioerolapsena) ihmetyttää kuinka helposti, kevyesti ja nopeasti uudet partnerit tuodaan lasten elämään Suomessa, sen enempää murehtimatta jälkivaikutuksista, kun he usein taas katoavat lasten elämästä ja vaihtuvat uusiin.  Aikuiset käyttäytyvät kuin teinit ja lapset saavat turvattoman tunteen ja huonoa esimerkkiä parisuhteista.  

GoKatiJaTiina!

"Ja kuvasta päätellen alkoholi maistuu. Miksi naiset juovat jo enemmän kuin miehet Suomessa? Onko mielestänne tämä hyvä asia?"

Poimit sitten jutusta olennaisimman. Mielessäsi ei käynyt, että ehkä viinipullolla oli  tässä lähinnä symbolinen rooli?

Eipä näyttänyt kummankaan naisen naama punottavan, eli en tässä tapauksessa tekisi kyllä mitään johtopäätöksiä näiden ladyjen elintavoista.

Ihanaa naisten välistä solidaarisuutta. Tätä lisää!

Vierailija

Mistä tiedät, että kukaan ei ole huolissaan lapsista? Minusta tuossa jutussa ilmaistaan aika selkeästi että äidit ovat olleet huolissaan lapsistaan tämän kaiken keskellä. Mistä tiedät miten lasten elämä on näissä perheissä järjestetty tai minkä verran ja millä lailla tuo Janne on mukana lasten elämässä? Mistä tiedät millä tavoin uudet kumppanit on tuotu lasten elämään? Varmasti ei ole ollut helppoa lapsille, mutta "kukaan ei tunnu olevan huolissaan" on aika vahva väite, kun ei oikeasti tiedä kyseisestä asiasta mitään juuri näiden perheiden kohdalla. Näiden naisten välinen ystävyys ei varmaan ainakaan vahingoita heidän lapsiaan. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat