Sukupuolitauti suussa?

Vierailija

Viime lauantaina harrastin suuseksiä miehen kanssa. Mitään enempää ei tapahtunut. 2 päivän päästä kurkkuni oli älyttömän kipeä. Muutaman päivän päästä aivan kieleni takaosaan oli tullut ns. näppylöitä joita tunsin niellessäni. Kun katsoo taskulampulla aivan takaseinämään siellä on ''läikkiä'' jotka ovat tiheästi toisissaan kiinni. Nyt kieleni sivuihin on tullut muutamia näppylöitä, jotkut isompia ja jotkut pienempiä. En osaa sanoa, että mikä tämä on? Kurkkukipu on heltynyt, mutta välillä tuntuu polttelua. Kävin nieluviljelyssä ja minulta testattiin tippuri, mutta tuloksiin menee jonkin aikaa. Olen lukenut taudeista ja hieman samantyyppisiä voisi olla klamydia, kondylooma tai papilloomavirus.
Onko mahdollista, että olen saanut sukupuolitaudin suuhuni? Vai onko tämä jokin tulehdus? Onko kellään kokemuksia vastaavasta?
(Mies on ollut useamman kanssa yhdynnässä, mutta itse harrastin ensimmäistä kertaa suuseksiä. En ole siis muuhun ryhtynyt.)

Kommentit (2)

Vierailija

Vähän ehkä myöhässä aloittajan kannalta, mutta kun tämän varmasti moni muukin kuin minä löytää google kautta ja varmaan pohtii samaa, niin vastaan nyt kuitenkin: kaikki sukupuolitaudit voi tarttua myös suuseksissä, joten muistakaa käyttää sitä kortsua myös siinä hommassa. Täältä voi lukea lisää aiheesta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat