Kommentit (8)

Vierailija

Vai on vähän niitä jotka" uskaltaa tulla ulos kaapista".Näitähän sikiää kun sieniä sateella.Voi kiasus!.NIIN trendikästä että!

mimmiliigassa pelataan palloa

Terve teille naistenlehtien toimitus ja toimituksellinen vapautenne ja orjuutenne kirjoittaa ällöttäviä juttuja (olipas vartin pohdittu hei, heippa, tervehdys).

Olen surullinen, kun lesbosuhteet - niin intiimit asiat julkisuudessa. Kerjäävätkö  lehdet/julkkikset apua lukijoilta? Moraalirappio ei ole kristillistä elämää. Kyllä kunnon miehiäkin on, jos on epäonnistunut miessuhteissa.

Niitä on paljon, jotka haluavat elää luonnonvastaisesti.  Omat himot/hoivaamisvietit tulevat tyydytetyiksi hoitamalla vaikka lemmikkieläintä (koira on ihmisen paras ystävä, häntä heiluu aina), seksilelua, samaa sukupuolta ja muuta itsekkyyden, oman mielihalun sanelemaa kohdetta yli kaiken- lähimmäisen tarpeet jättäen sivurooliin. Ja julkisuus on kivaa, kun  siiitä maksetaankin. Mitähän se julkisuuden kirous on - en tiedä, arvelen vaan, että kai ihminen on "polttanut näppinsä" eli kipeää tekee.

parhain tervein yks mimmi
 

Riitta Häkkinen, psykologi

Surullista, miten joillekin ei ole vieläkään selvää, että heteroseksuaalisuus, bisekuaalisuus, homoseksuaalisuus ovat normaaleja seksuaali-identiteettejä. Kaikilla on ja saa olla omat tarpeensa seksuaalisellakin alueella ja oikeus näitä toteuttaa. Miksi joidenkin täytyy näistä ahdistua?

Ja jos omaan itseen ollaan niin tyytyväisiä, että omaa elämää (toimintaa, valintoja ja seksuaalista suuntautumistakin) ollaan muillekin pakottamassa, niin miksi puuttua muiden elämiin? Nauttikaa omastanne toki.
Miten esimerkiksi nimimerkiltä "mimmiliiga" on pois näiden kivoilta vaikuttavien nuorten onni?

Riitta Häkkinen, psykologi

Seksuaali-identiteetti on kiinteä osa ihmistä...se ei ole valinta, ei muoti, ei aate eikä elämäntapa. Oletko tullut ajatelleksi, että kun vain n.5% väestöstä on homoseksuaaleja odotusarvomme uuden ihmisen kohdatessamme on, että hän on hetero.
Työpaikan kahvipöydässä emme siis hätkähdä, kun Jarkko kertoo lähtevänsä Mervinsä kanssa mökille; on luontevaa, että miehen kumppani on nainen. Samassa kahvipöydässä Jonna puhuu vuosikausia vain puolisostaan ja kumppanistaan (sukupuolta paljastamatta) siinä pelossa, että tulee tuomituksi lesboutensa vuoksi. Kaltaisesi ihmiset komnentteineen eivät auta tätä asiaa. Lopulta Jonna tulee kaapista ulos ja jotkut pääsevät ajattelemaan, että "ompas huomionhakuista, tyrkkyä ja muodikasta".

Jokaisen meidän kannattaa muistaa, että enemmistöstä on aina helppoa ja turvallista olla tietävinään, milkaista on olla vähemmistössä.

Leinikki

Kiitos Riitta Häkkinen!! Juuri tuollaista faktoihin perustavaa, ei julistavaa puheenvuoroa tämä viestiketju kaipasikin.

T. sukupuolen moninaisuuskysymysten parissa työskentelevä hetero, joka iloitsee jokaisesta rohkeasta julkkiksesta, joka omalta osaltaan hälventää kummajaiskaapua näiden 5%:n elämän helpottamiseksi

Vierailija

Saara Aalto sopisi aivan mahtavasti Suomea edustaa,jos olisi "luonnollinen suhde".Sulla on kertakaikkiaan upee ääni,osaat myös tulkita biisejä.Toivon sinulle paljon menestystä,mitä tulet saamaankin.Mutta pidäthän jalat maassa,silloin menestyt ja jaksat haasteita paremmin!

Hanki ammattilainen manageriksi.

Mä olen salaa toivonut että tämä olisi vaan markkinointikikka ja Saara salaa seurustelisi Teemun kanssa edelleen, on meinaan niin hyvännäköinen pari ja äänetkin sopii yhteen. Ja Saaran kannattaisi etsiä oikea ammattilainen manageriksi. Koska hän ei tule pärjäämään niin kauan kuin tuo Meri jatkaa "managerina". Sorry siitä, ei mulla muuta, tämä on vaan puhdas fakta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat