Kommentit (10)

JP

Mikä ihmisiä vaivaa? Onko tullut luettua liikaa rakkausnovelleja vai miksi ihimiset kokee elämänsä niin vaikeaksi. Lopettavaa ylianalysoimasta elämää. Loppujen lopuksi elämä on hyvinkin yksinkertaista.

Karlos

Tässä vaiheessa rakkaat kanssa eläjät suosittelen teitä myös paneutumaan niinkin arveluttavan uskontoon kuin Satanismiin. Mutta koska osa tiestä tuskin sitä tekee niin kerronpa teille. Katsokaas kun nämä nykyiset yhteiskunnan "arvot"; Yksilöllisyyden korostaminen, halujen ja himojen korostaminen, Oman itsensä korostaminen. Ne ovat suoraan lueteltu jo 1900 luvulla Satanismin tärkeimmiksi arvoiksi. TV tarjoaa sitä viihdettä mitä kansa katsoo. Media työntää näitä arvoja tukevaa materiaalia töötistä ulos ja ihmiset, varsinkin nuoret ja lapset imevät asenteita ja tapoja kuin kuiva pesusieni vettä sankosta.

Perinteinen Kristillinen arvomaailma on siis menneen talven lumia ja se näkyy myös yhteiskunnassa pahana olona. Mutta siihenhän tämä arvomaailma pyrkiikin, pahan olon maksimointiin ja kärsimyksen kasvattamiseen. Katsokaa miten vanhuksia kohdellaan vanhainkodeissa, se kuvastaa sitä miten yhteiskuntamme arvostaa ihmistä. Kun panoksesi on annettu olet vain taakka joka voi ihan hyvin istua rössöt housussa viikko tolkulla kunnes henki lähtee. Yhteiskuntamme pitää siitä huolen että hoitajilla ei ole aikaa...
 

Kristian B

Ihmiset etsivät sellaista jonka kanssa haluavat mennä sänkyyn vaikka heidän kannattaisi etsiä sellaista jonka vierestä haluaisivat herätä aamulla!

hpöhöoö

mikä on pielessä kun jotku asiantuntijat ovat mukana tälläisissä ohjelmissa

paskaa puhuvat ja rahaa saavat ja pyrkivät julkkis mulkeroiksi

Nykyajan puolesta

"Psykoterapian näkökulmasta katsottuna kaikilla on samanlaiset tarpeet olla yhteydessä toiseen, tulla arvostetuksi ja saada tukea siihen, että voi olla oma itsensä. Se on aika vaikeaa nykyään." *Tekstissä luki tuo lainaus. Mietin vain tuota viimeistä lausetta, jossa todetaan, että on vaikeaa nykyään saada todellista yhteyttä toiseen jne. Koskahan se on ollut helppoa? Kun mietin mennyttä maailmaa, niin kyllä se on ollut monesti kaikkea muuta kuin helppoa, kun yhteiskunta on odottanut naisilta ja miehiltä omia roolejaan. Lisäksi yhteiskunnalliset luokkaerot ovat olleet voimakkaampia, eikä aviolittoja esim. samaa sukupuolta olevien kanssa ole unissaankaan haaveiltu. Sanoisin, että nykyään on paljon helpompaa löytää todellinen ystävä kuin ennen, koska ulkoiset paineet eivät ole niin kovat. Eri asia tietenkin on, miten kaksi ihmistä suhtautuu toisiinsa. Meitä on niin moneen junaan, kuten klisee kuuluu.

Suskah

Ei "panemiskulttuuri" tarkoita samaa kuin tuotteistettu rahakulttuuri parisuhteessa. "Panemiselle" perustuva parisuhde voi olla hyvinkin onnistunut, toisin kuin taloudellisista ja puhtaan opportunistisista lähtökohdista syntyvä parisuhde.

Panemisessa yleensä kuitenkin halutaan hyvää molemmille.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat