Kommentit (8)

Mies

Voin miehenä sanoa, että on tuossa perää. Flunssat tai influenssat eivät kyllä helposti tartu, eikä niitä sairastella läheskään joka vuosi. Mutta sitten jos tarttuu, niin ei tosiaan tarvita kuin vähän reilu 37 asteen kuume ja on jokseenkin täysin toimintakyky poissa ja joka paikkaan sattuu aivan hemmetisti, kun taas normaalisti ei ole mitään kipuja koskaan missään.

Perheen naiset taas kävelevät vielä omilla jaloillaan jopa 40 asteen kuumeessakin - itse olisin todennäköisesti jo tiedottomassa tilassa.

Vierailija

Saattaa hyvinkin pitää paikkansa etteivät miehet yhtä herkästi mene piikille tai ylipäätään lääkäriin, mutta tuota yleistä hygieniaväitettä en allekirjoittasi. Niin paljon naiset säätävät meikkien ym. bakteeripesäkkeiden kanssa, hiplaavat kaikkia lemmikkejä ja pentuja, tekeät monta eri asiaa samanaikaisesti (siivousta, pyykkäystä, ruuanlaittoa, sometusta, lasten räkänokkia jne) pesemättä yhtämittaan käsiään. Sotkuisimmat sinkkuboksit mitä on vastaan tullut ovat olleet naisten asuntoja. Väittäisin, että naisilla on parempi vastustuskyky suuremman altistuksen johdosta, ja miehiä kovempi paine ja halu pitää arkiaskareet käynnissä kun sairastutaan.

Yksi insinöörimies vaan

Voi hyvänen aika sentään, vai vielä miesflunssa..? Mites kun olen tämmöinen yksinelävä ja työssäkäyvä mies, flunssan sairastan lähestulkoon poikkeuksetta vähintään kerran joka kevät ja syksy, mutta sairaspoissaoloja töistä ei ole tullut otettua koskaan. Eiköhän ihmisistä jokainen, oli sitten mies tai nainen, saa sairastaa ihan omalla tavallaan ja maata peiton alla sen aikaa kun kokee sen helpottavaksi. Miesflunssa...

Haisunäätä

Muiden huono hygienia on suuri syy miesten flunssatartuntohin. Normaali liikkuminen julkisissa tiloissa ja kulkuneuvoissa on tehty vaikeaksi kun muut yrittävät lian- "paskan-" ja homeenhajunsa peittää eltaantuneilla parfymeillään.

Paula0510

On se kumma kun miehet sairastaa jonkun flunssan,niin heistä tulee niin toiminta kyvyttömiä,ettei sukkaa saada jalkaan,mutta kun se nainen sairastaisi sen saman flunssan,niin hänen pitää vielä töidensä jälkeen hoitaa se koti,lemmikeineen,lapsineen ym siivouksineen,puhumattakaan siitä ruoanlaitosta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat