Tarinoita suomalaisten pettämistä käsittelevään tietokirjaan

SannaR

Hei!

Olemme kaksi toimittajaa ja tekemässä suomalaisten pettämistä käsittelevää tietokirjaa.

"Miksi petin sinut – tositarinoita kolmiodraamoista (työnimi)" on kirja, jossa kerromme, miltä tuntuu, kun petetään, kun itse pettää tai kun on suhteen kolmas (tai neljäs tai viides) osapuoli. Kirjan julkaisee Into Kustannus kevättalvella 2017.

Me kirjoittajat haluamme, että sinä kerrot tarinasi meille. Me kerromme sen muille, anonyyminä.

Emme tuomitse emmekä sääli. Kuuntelemme ja kysymme.

Haluamme tarinoiden avulla pohtia, mitä pettäminen ja se, että lähes jokainen ajautuu jossakin elämänsä vaiheessa keskelle repivää, traumaattista ja kivuliasta kolmiodraamaa, kertoo parisuhdekäsityksestämme tai yhteiskunnastamme. Tavallisten ihmisten lisäksi ääneen pääsevät eri alojen asiantuntijat.

Olemme kiitollisia jokaiselle, joka haluaa jakaa tarinansa. Käsittelemme teitä hellävaroen. Ota yhteyttä meihin vapaavalintaisella välineellä, esimerkiksi sähköpostitse osoitteisiin tarinoitakolmiodraamoista@gmail.com, sraitaaho@gmail.com tai tuija.sorjanen@gmail.com.

Jos lähetät meille tarinasi, toivomme, että kerrot, oletko valmis tarkempaan syvähaastatteluun. Kuten sanottu, kaikki tarinat käsitellään luottamuksella tarinoiden kertojien henkilöllisyyksiä paljasteta.

Kirjoittajat Sanna Raita-aho ja Tuija Sorjanen ovat 26-vuotiaita journalisteja. Molemmat olivat kirjoittamassa vuonna 2013 ilmestynyttä teosta Wahlroos – Epävirallinen elämäkerta. Teos sai Tutkivan journalismin yhdistyksen Lumilapio-palkintoehdokkuuden. Sorjanen oli osa työryhmää, joka kirjoitti syksyllä 2015 ilmestyneen teoksen Marimekko – Suuria kuvioita. Kirja on Tieto-Finlandia-ehdokkaana.

Tarinoita voi lähettää seuraaviin osoitteisiin:

tarinoitakolmiodraamoista@gmail.com, tuija.sorjanen@gmail.com, sraitaaho@gmail.com

Kirjan Facebook-sivu löytyy täältä: https://www.facebook.com/Miksi-petin-sinut-tositarinoita-kolmiodraamoist...

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat