Kommentit (11)

älä tuomitse jos et tunne

et ehkä tiedä mutta kaikki lihavat eivät ole kokoaan saanut syömällä. tätä naista en tunne enkä edes tiedä, mutta hänelläkin saattaa oll aineenvaihdunnassa jotain häikkää, ja siksi kiloja on paljon. voi hyvin olla että hän vihaa kaikkea roska ruokaa joka lihottaa ja rakstaa terveellistä ruokaa mutta kiloja tulee silti.

Ihmettelijä

Ööh, mites se niinku mahtaa onnistua? Niinku näin miehen näkökulmasta, Alle en uskaltaisi mennä, päälle en pääse ja takaapäin ei yllä?

Laihojen mielestä

Surullista, että lihavilla ei saisi olla seksielämää. Minusta se on kivaa ja olen lihava nainen ja nautin siitä, miksi en saisi?

Harri Koo

Koulukiusatut täällä kuittailee nimimerkin takana piilossa. Seksi pullean naisen kanssa on mukavaa. Ei luut pauku ja on mistä puristella. Ja jos ei yllä, niin onko se naisen vika?

Anne Metsälä (originaali aina ...

Tosiasia on jokaisen ihmisen kantavan itse kilonsa. Kunkin ihmisen seksuaalisuus ja seksuaalinen elämä on lähinnä ihmisparisuhteeseen sisältyvän yksityiselämän osa-alue. Yleissivistyksen osa-alue ja joidenkin ammattillisten sivistyksien osa-alue.

Seksi = Porno = Henkinen, kehollinen ja jopa ruumiillinen ihmiskauppa on aina rikollista toimintaa kaikkinensa, sisältäen liian usein myös insestin, pedofilian, zooflian ja/tai muut erikoisuuksien pyrkimykset. Seksi sisältyy mafia -rikollisorganisaation "Me-perheen" jäsenien maan eli Isänmaan tapoihin täysin oikeudettomina toimintoina jo meidän ajanlaskustamme lähtien. Oikeudettomalla kaikenkattavalla anteeksiannolla valheellisine uudestisyntymineen.

Tosiasia on ensin itselle ja seuraavaksi myös läheisille terveellisintä elää normaalipainoisena, joka sisältää varsin suuren normaalipainon vaihtelualueen keskellään ihannepaino rajoineen. Aina tämä ei onnistu syystä tai toisesta johtuen, ottamatta tässä pääosaan syitä kantaa.

Totean syiden osalta kuitenkin tosiasian olevan mafia -rikollisorganisaation "Me-perheen" jäsenien tekevän jopa ihan mitä tahansa päästäkseen vielä hetken mafialaisten pyörittämään mediasirkuksen. Tällöin sisaret ja/tai veljet milloin lihottavat itsensä ja toisinaan taas laihduttavat itsensä, mitä kulloinkin "Herra" ja/tai muut mafialaiset määräävät tekemään. Mafialaisten luomien geenimanibulaatioiden ja teknologiajärjestelmien kautta sirutuksineen mafialaiset pääsevät myös määräämään ihmisten elintoimintoja, painoineen. Ääripäätoimintoineen. Yrittämisineen, kokeiluineen ja elämyksineen kuten Isänmaan USAn alueella "höttöruokineen" lihottaen ihmisiä ihan törkeän tarkoituksellisesti ja tahallisesti. 

Perinteisesti mafia -rikollisorganisaation "Me-perheen" jäsenet ovat ihannoineet luurankomaista laihuutta osana henkistä, kehollista ja jopa ruumiillista väkivaltaan nälkäpelillä kidutuksineen. Kiduttaa voi myös lihottamalla. Huono olo kummassakin.

Normaalin, inhimillisen ja itsenäisen elämän terveellinen ateriointi juomineen voidaan tiivistää lausumaani "Syökää nälkäänne ja juokaa janoonne." tarkenteena "Monipuolisesti vuodenajatkin huomioiden. Kaikkea ei tarvitse kokeilla ja/tai syödä, eikä juodakkaan.". Näin, koska ihminen syö elääkseen, ei elä syödäkseen.

Nautinnollisia elämän hetkiä kullekin ihmiselle! Me olemme, ihan ihmisinä ja ihan kukin itsenämme, elämän arvoisia.

höpöhöpöjuttua

Vierailija kirjoitti:
et ehkä tiedä mutta kaikki lihavat eivät ole kokoaan saanut syömällä. tätä naista en tunne enkä edes tiedä, mutta hänelläkin saattaa oll aineenvaihdunnassa jotain häikkää, ja siksi kiloja on paljon. voi hyvin olla että hän vihaa kaikkea roska ruokaa joka lihottaa ja rakstaa terveellistä ruokaa mutta kiloja tulee silti.

Höpöhöpö. Lääketieteellisesti moinen tila olisi hyvin harvinainen. Esim. kilpparipotilaskin pysyy mitoissaan jos suhteuttaa energian saannin oikein. Ja kuitenkin, 60% ylipainoisista ovat tällä mystisellä tavalla sairaita.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat