Kommentit (8)

Kosteasilmäinen pelastaja-hyvä...

Sarasvuon periaatteessa on ideaa. Naisten aseman parantaminen on kehittymättömien yhteiskuntien ensimmäinen askel kohti parempaa. Erityisesti kannattaisi tukea perhesuunnittelua eli syntyvyyden säännöstelyä. Kehittyneemmät maat ja hyväntahtoiset ihmiset ovat vuosikymmeniä auttaneet esim. Afrikkaa ja seurauksena on ollut väestömäärän kasvu, joka jo sinällään on ongelma ja heijastuu elintasopakolaisuutena Suomenkin jokapäiväiseen elämään. Aikaisemmin nälänhädät, kulkutaudit ja sodat pitivät huolen tasapainosta väestönkasvun ja resurssien suhteen, mutta kun länsimainen ihminen hyvää tarkoittaen lähti sorkkimaan vain muutamaa tunteisiin vetoavaa osaa suuresta ongelmien kokonaisuudesta, seurauksena on ollut, kuten aiemmin tuli sanottua, väestöräjähdys.

Vierailija

Olisikohan jo aika tukea miehiäkin. Miesten koulutus laahaa perässä KAIKKIALLA maailmassa.
 

Totuus on, että esim länsimaissa vain naisista välitetään. On aika lopettaa naisten suosiminen ja alkaa välittämään myös miehistä!

Vain suoraa puhetta - www.miesasia.fi

@EqualityE

Sarasvuo ei ymmärrä mitä tekee vaan uskoo feministien propagandaan. Pojat ja miehet ovat syrjäytyneitä ja hekin ovat ihmisiä! Molempia sukupuolia pitää tukea, ei pelkästään naisia!

Luulin Jaria fiksuksi mieheksi. Nyt meni pasmat sekaisin täällä tämän miehen kohdalla kokonaan.

@EqualityE

Älkää ostako Sarasvuon tuotteita jotka lisäävät poikien ja miesten syrjäytymistä sekä seksismiä! Pojat ja miehet ovat jo nyt toisen luokan kansalaisia. Miten alas halutaan pojat ja miehet ajaa, kuolemaanko!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat