Sivut

Kommentit (41)

Ninnipinni

Viisi vuotta käsittelyä ja kaiken kukkuraksi tollainen lopputulos. Sanattomaksi vetää. Ei voi kuin kuvitella sitä voimattomuuden tuntoa, joka tullut kun joutuu hakkaamaan päätä kiviseinään. Onneksi tulee lakimuutos.

Jos oikeus toteutuisi

EIkä varmaan siltikään valittaisi yhtään, vaikka joutuisi elatusmaksuja takautuvasti maksamaan. Jos vaan tyttärensä saisi takaisin!

Tuttuja

On kuultu vain yhtä tahoa, Jämsästä. Lapsen äidillä on varmaan syynsä tähän kaikkeen. Kukaan ei ota huomioon toista osapuolta. Tämä kaveri on nyt saanut kansan puolelleen ja julkisuutta enemmän kun vartin, ja lapsen äiti on tuomittu tietämättä hevon hattua koko asiasta.

Äiti ei puhu eikä anna lausuntoja. Respect for that.

Tuppu

Voisiko äidin suu olla muiden taholta tukittu? Tyttöhän ei kaiketi edes asu äidin luona, isovanhemmat ottivat oheishuoltajuuden! . Äidillä huhujen mukaan on myös 2 kpl nuorempaa poikaa ja biologisia isiä ei ole niillekään. Aika surullista. Isovanhemmat taitavat päättää näistä asioista. Äiti ehkä käytännön syistä joutuu tyytymään sivustakatsojan rooliin. Julkisuus on tervetullut, koska lakihan muuttuu tammikuussa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
On kuultu vain yhtä tahoa, Jämsästä. Lapsen äidillä on varmaan syynsä tähän kaikkeen. Kukaan ei ota huomioon toista osapuolta. Tämä kaveri on nyt saanut kansan puolelleen ja julkisuutta enemmän kun vartin, ja lapsen äiti on tuomittu tietämättä hevon hattua koko asiasta.

Äiti ei puhu eikä anna lausuntoja. Respect for that.

Ja mikä oikeuttaa isyystestistä kieltäytymisen, taikka siihen että kielletään lapselta sekä isältä oikeus tutustua toisiinsa - äiti tekee yksin kaikki nämä päätökset. Pidät jotenkin itsestäänselvänä että äidillä on hyvä syy tähän - niinkuin esimerkiksi?

Vierailija

Miettiikö kukaan lapsen parasta, vai pyöriikö kaikki Mikaelin ympärillä. Nainen on naimisissa. Lapsen äiti varmasti tietää kuka isä on, ei välttämättä Mikael tai aviomies.

Vierailija

Huhut äidistä pitää paikkansa. Lapsi asuu isovanhemmillaan, mikä on kylläkin lapselle parempi. Paras olisi jos antaisivat lapsen isälleen. Äidin touhuja on järkyttävää seurata. T. Äidin entinen ystävä

Vierailija

Äiti saa varmaan maksaa kovan hinnan kun tyttö on tarpeeksi vanha ymmärtääkseen mitä oma äiti on tehnyt! En voi uskoa että kukaan voi hyväksyä että oma äiti on kieltänyt suhteen oman isän kanssa! Niin julmaa ja outoa ennen kaikkea!

Tamare

Vai oisko nainen huijannut tätä kaveria, ja lapsen oikea isä onkin aviomies. Nainen varmisti vaan elättäjän avioeron kynnyksellä. Tarina ei kerro, etteikö aviomies olisi teettänyt hänestä ja lapsesta jo dna-testin, sitä kun ei tarvitse missään virallistaa, koska hän on jo virallisesti isä. Miksi hän maksaisi toisen lapsesta elatusmaksuja, ts. elättäisi, kun puoliso saisi kuitenkin perheeseen lapsesta tuloja...? Kun lapsi on 18 v., hän voi halutessaan suostua testeihin.

Vierailija

Isä asui toisella mantereella. Lapsi on ilmestyy Jämsänen piirteineen. Äiti oli ex-aviomiehensä kanssa vain muutaman kuukauden ja palasi takaisin Suomeen, sitten hankkinut lisää lapsia eri miesten kanssa jotka eristänyt lasten elämästä. Tarina menee aika hurjaksi, mutta kaikki sympatiat Jämsään puolella vaikkei tätä ikinä tavannut.

surullinen

Hyvin lievästi ilmaisuna: aivan on sairas ämmä. Suomen laissa on niin monta epäkohtaa ja tää on vaan jäävuoren huippu.. Ei voi olla kuin pahoillaan Mikaelin puolesta :'( Tytär on onnekas kun on tuollainen isä ja toivottavasti tapaa hänet tosi pian..

JussiThe One

Outo on juttu ja sinnikäs on Jämsänen, tosi sinnikä. Respektiä hänelle.Tämä keissi on aika selvä; äidin puolella pahaa häikkää ja häilyvyyttä.

Tässä varoitus nuorille, testosteronihuumassa eläville, sopivan mukavan näköisille isäkanditaateille.

Nainen iski miehen kapakasta - siis nainen oli hyvin aktiivinen. Pari tapasi kaksi kertaa ja yhtyivät. Ehkäisyä ei tarvinnut - vakuutti nainen - koska hän ei ollut tullut raskaaksi viiden vuoden seurustelun tuloksena. Noh, tyhmähän mies oli, mutta....

Nainen tuli raskaaksi ja piti lapsen. Raskaaksisaattamisen aikaan naisen pitkäaikainen miesystävä oli ulkomailla ja palasi opian Suomeen. Äiti ja miesystävä avioituivat pian ja halusivat adoptoida lapsen. Biolog. isä suostui, koska näin katkesi elatusmaksut. Myöhemmin mies katui ratkaisua, mutta mitään ei ollut tehtävissä.

Näin lapseton pari sai lapsen huomattavasti mukavammin ja halvemmalla kuin esim. Kiinasta.

Toivottavasti tarinan naisella on ollut kiva olla äitinä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat