Kommentit (13)

Vierailija

Minua taas ärsyttää nykyään tapa kiittää ja sanoa: kiitos paljon. Se ei sovi suomen kieleen jotenkin ja kuulosta teennäiseltä ja nyt kaikki hokevat sitä. En tykkää. UGH!

Sydänhymiö

Outoa kyllä, olen tästä täysin päinvastaista mieltä. Kirjoitetusta keskusteluista puuttuu puhujan ilme, joka voi olla viestin oikein ymmärtämisen kannalta välttämätön. Hymiöt vastaavat tähän tarpeeseen. Olisin taipuvainen uskomaan, että hymiöillä viestivät ovat sosiaalisesti taitavampia.

Jandia

Sanoisin että juuri päin vastoin, eivät sosiaalisesti taitavampia vaan sosiaalisänttääjiä, jotka eivät jaksa kirjoittaa kuin oleelliset sanat viestiinsä. Nuo keltaiset pallopäät ovat hauskoja jos olet ikäluokkaa 8-16 vuotta.

Jane S

? Onko Perho vähän pimeä, jos tämä mitätön asia aiheuttaa murhanhimoa? ? Miksi Me Naiset sallii tämänkaltaiset sanavalinnat? ? Mitä jos joku kirjoittaisi, että Perhon pikkumaisuus herättää himon tappaa hänet? ? Olisiko sekin vaan hauskaa? ? Jotain tolkkua huomionhakuisuuteen! ?

Hymiöt kunniaan

Annalle terveisiä: ☺????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????❤??????????????✊✌✋?☝?????? Oletko jo tulossa murhaamaan minut?

Vierailija

Anna voisi joskus kolumnissaan avautua ylähuulestaan, joka on kerättänyt joillakin keskustelupalstoilla kovastikin kiinnostusta, että miten se on niin jännännäköinen :-D

Vierailija

Emojia käyttävä aikuinen on vähintään epäilyttävä. Emoji antaa aikuiselle luvan vittuilla, kun lauseen päättää emojiin. Tyyliin: "Kappas, olet sitten laihduttanyt 25 kg. Ei kyllä uskoisi ☺☺☺". Että silleen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat