Sivut

Kommentit (19)

jareonihq

Ulkomaille ei viiti lähtee starailee ku siellä ei menestystä tulisi. Suomalaisille tää näyttää tosin uppoavan ku väärä raha.

Not a Cheek fan

"Elastinen on sanonut hyvin: parempi palaa puhki kuin hiipua pois." lol

Hey Hey, My My (Into the Black) on Neil Youngin suosituimpia kappaleita. Vuonna 1994 Kurt Cobain käytti kappaleen sanoja "It's better to burn out than to fade away" -itsemurhakirjeessään.

Aika moni on käyttänyt noita sanoja ennen Elastista. Tarkoittaako tämä samaa Cheekille kuin Kurt Cobainille. Itsemurha?

Kerberos

"Cheek on brändi, jota on rakennettu hartaudella." No se on hyvä, koska en ole löytänyt tuossa brändissä mitään itseäni kiinnostavaa tai miellyttävää. Voin täten todeta, että minulle täysin turha ja vastenmielinen tuote tämä Cheek. Hän edustaa jokseenkin päinvastaisia arvoja, mitä itse pidän tärkeinä.

kivakiittimoi!

"Suomi on ihan tarpeeksi."

"Ulkomaat eivät kutsu mun nimee" Hei pliis..  ihanko totta?!

Laula suomeksi -----> eläkkeelle 34vuotiaana. Hohhoijaa. 

Vierailija

"Aika moni on käyttänyt noita sanoja ennen Elastista. Tarkoittaako tämä samaa Cheekille kuin Kurt Cobainille. Itsemurha?"

Aina voi toivoa.

Valoja hei!

Vierailija kirjoitti:

"Aika moni on käyttänyt noita sanoja ennen Elastista. Tarkoittaako tämä samaa Cheekille kuin Kurt Cobainille. Itsemurha?"

Aina voi toivoa.

Cheek ei ole koko uransa aikana osunut minunkaan musiikkimakuuni tai arvoihini sopivaksi. En kuuntele cheekin musiikkia vapaaehtoisesti, enkä myöskään esimerkiksi juokse hakemaan nimmaria toisinkuin noin 15 muuta tyttöä, ketkä näkivät Jaren samassa kauppakeskuksessa. SIITÄ HUOLIMATTA ei ole mielestäni sopivaa lukea toisen ihmisen ahdingosta ja niin sanotusti toivoa, että tämän ihmisen musiikkiura päättyy kuin Cobainilla.
Burnout on oikeasti vakava ongelma, niin meillä "taviksillakin", että julkimoilla. Toivon että Jare tajuaa lopettaa leikin ajoissa, jos touhu ajaa hänet epätoivon partaalle. En edelleenkään puhu Cheekin jatkamisen puolesta, mutta en vastaankaan. Kunhan ihmiset tajuaisivat ajoissa lopettaa ajoissa asiat, jotka myrkyttävät heidän mielensä.

Tätä uutista ei varmasti luotu tällaisen vihaajien ilon lietsomisen vuoksi. Markkinointikikka? Ehkä. Jos on, surullinen sellainen.

Älkää ihmiset hitto vie lietsoko ihmisvihaanne internetissä. Jarekin on varmasti vain normaali ihminen, kuten kaikki muutkin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat