Sivut

Kommentit (23)

Örmy

Minä kehitän vähän lisää tuota vielä. Sen lisäksi että harrastetaan seksiä, ei riidellä ja otetaan toinen huomioon. Hurraa, kaikki parisuhteet pelastettu! 

Vierailija

Mikäs tässä typerää oli?

Meillä on samantyyliset menettelyt. Kun pitää kiinni siitä, että seksiä harrastetaan säännöllisesti (ei nyt tartte mikään tunnin sääntö olla), niin molemmat pysyy tyytyväisempänä. 

Se on vähän kuin lenkillä käynti: ulos pääsy on se vaikein vaihe, mutta sitten kun sinne päässyt, niin on tyytyväinen, että lähti ja lenkin jälkeen vielä tyytyväisempi 

Kuin kukkaa kämmenellä

Shallow crap. Tunnin seksisääntö? Anna siis huolimatta siitä että riitoja ei ole selvitetty, anteeksi ei ole pyydetty saati annettu. Tekee varmaan hyvää sisimmälle ja itsetunnolle kun toinen ei arvosta, ei osoita rakkautta, ei kiinnostusta mutta annat silti; vastoin sitä miltä sydämessä tuntuu?? Ymmärrän että useille miehille ja joillekin naisille seksi on p*lla käymistä, mutta tunne-elämältään herkille itsensä jo tunteville, maailmasta jotain ymmärtäville aikuisille tällaiset "neuvot" kuullostavat vähä-älyisiltä, pinnallisilta - ja sori vaan: keskenkasvuisen miehen kirjoittamilta. 

-Ennen niin kovin halukas, nykyisin niin kovin haluton nainen. 

45 vuoden kokemuksella!

Yhtä hyvin tehoaa lause "mä tuun sun viereen, mutta eihän me tänään olla sillai"... ja eikun halailemaan! Kumpikaan ei pety, jos hommasta ei tule mitään tai molemmat syövät sanansa. Halatkaa toisianne usein ja kiihkeästi!

Eepik

Erottiin noin kaksi vuotta sitten. Oli lapsen kuolema ja kaikkea muuta menetystä. Ei jaksettu enää olla. Mutta naitiin aamua iltaa ja naitiin ja nautittiin. Mutta ero tuli. Vaimon mukaan se oli ero seksiä, minusta se oli ihan jotakin muuta.

Seksi on perustarve

Teoreetikoidenkin  mielestä seksi kuuluu niin ruuan kuin juomankin jälkeen perustarpeisiin. Eli nyt vain siis harrastamaan sitä perustarvetta. Lähdenkin tästä ryyppäämään. 

mitä mies haluaa?

Haluaako mies todella naisen, joka antaa vaikkei seksi huvittaisikaan? Miten tällainen nainen eroaa prostituoidusta? Ai niin, prostituoitu saa sentään seksistä rahaa. Pitääkö naisen antaa ja teeskennellä vielä nauttivansa? Mitähän tämä pidemmän päälle tekee naisen itsetunnolle? Aika kova hinta minusta parisuhteen koossa pysymiselle. En nyt ihan usko, että nykyaikainen, fiksu mies haluaa naisen, joka jakaa hymysuin mutta ilman nautintoa seksipalveluita juuri silloin, kun miehelle sopii. Miten sellaiseen naiseen voi luottaa?

Oikeus(?)

Mietinpä vaan, miten tämä onnistuu, jos seksuaalinen haluttomuus johtuu traumasta tai siitä, ettei ole saanut seksistä mitään irti? Ns. kipinättömien parisuhteiden toimivuudesta voidaan olla monta mieltä tahansa. Faktahan on kuitenkin se, etteivät kaikki mene yhteen pelkän intohimon saattelemana. Seksillä kiristystä/käyttämistä valtapelissä en kannata, mutten myöskään sitä, että joka kerta on pakko suostua - erityisesti sellaisessa tilanteessa, jossa itselle ei jää muuta kuin katkera, hyväksikäytetty olo käteen. Kyllä, tällaisiakin ihmisiä on olemassa.

...ja siitä Kama Sutrasta: se alkuperäinen ei edelleenkään sisällä pelkkiä seksiasentoja, millaiseen mielikuvaan artikkelissa näennäisesti viitataan.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat