Sivut

Kommentit (69)

ei leikkinyt

Ristomatti kertoi Marialle,että jos Anua loukkaa, tulee turpiin!

Vaikutti siltä, että herra tekee kuten arvon "kuningatar" haluaa, koska pelkää olla herra talossaan. Ei Anu BB talossakaan kovin maireaa mainetta saanut, oli soielläkin pomona muilla, jopa törkeä. Kannattaa todella miettiä mitä Suomessa sanoo, jos tuntuu siltä, että Virossa voi haukkua päin naamaa oudotkin ihmiset. Anulla on yksi persoona, minä, ei me, tai hän.

Poro

Niinhän kiusaajajat aina sanovat "se oli leikkiä" ja "ymmärsit väärin".

Todella epävarma, julkisuudenhakuinen ja pahansuopa, sitä hän on!  

Repikää siitä

Virossa paremmat hoitolat? Siellä on uimahalleissakin paskainen vesi. Ihmiset eivät peseydy kunnolla ennen uimaan menemistä koska siellä ollaan häveliäämpiä kuin täällä ja kuten Anu sanoo, on AINA oltava sotamaalaukset pärstässä. Vesi on tutkitusti todella ala-arvoista. Suomessakin on todettu paikoittain huonolaatuista vettä kylpylöissä sotamaalausten takia, mutta miettikää mitä sen on siellä kun hygienia on ihan toisella tasolla? Siellä voi nähdä ihmisten jopa paneskelevan altaissa. Kiva siellä sitten uiskennella toisten...ööh lemmen-nesteitten seassa. 

http://todellinentallinna.blogspot.fi/

Repikää siitä

Suora linkitys ei näköjään onnistunut, mutta etsikää siis itse tuolta blogista kaikki ne Viron kylpylöitä koskevat jutut, niitä on useampia. Eikä ole pelkkää urbaanilegendaa, on itsekin koettu. Ihmisillä on siellä huono hygienia. Yyyh.

suomalainen muoti alan ihminen

Anu on (Tacky and cheap) ei mikaan lady ja senkuin selittaa..ei ole alylla varustettu,saati tyyli tajullakaan....very KITCH!

Vierailija

Nyt täytyy sanoa, että Veitola veti turhan helposti herneen nenään. Tykkään Veitolan tyylistä muuten tosi paljon, on ilahduttavan rohkea. Saagimista taas itselläni on ollut aika negatiivinen käsitys. Nyt kuitenkin Anu veti mielestäni ihan show-mielessä överiksi ja hyvä niin: se oli viihdettä, hyvät ihmiset. Ei kannusta ketään kiusaamaan ja ehkä jotkut näkivät tämän nyt sellaisena. Veitola oli lähtenyt nimenomaan itse tähän leikkiin ja se olisi pitänyt kestää sitten loppuun saakka. Hän oli kuitenkin se, joka änkesi toisen kotiin. Mielestäni Sa

No more

Olisin sitä mieltä, ja ollut jo kauan, ettei tuolle naiselle pitäisi Suomessa antaa enää yhtään media-aikaa ja julkisuutta, on NIIN turha julkkis ja epämiellyttävä ihminen.

n0lla

Ja kenellehän tämän turhakkeen puheet tuli yllätyksenä. Botoksi ja silikoni kulkeutuneet aivoihin ja tuhonneet siellä tärkeitä alueita.

eiteemieli

huh, oma naama on kuin ketun ..ttu ja kehtaa urveltaa. eestin naikkonen ja selvä ( yleensä tosin juurrinen) suttura, ripan rahat kelpaa ja aivot puuttuu molemmilta. herneellä toimitaan. lusikalla kun saa, ei kauhalla ammenna.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat