Ole kuukausi ilman alkoholia – näin iso hyöty siitä on terveydelle

Mitä jos vaihteeksi kilistelisi alkoholittomilla drinkeillä? Kuva: Shutterstock

Tipatonta voi viettää muulloinkin kuin tammikuussa!Lue koko juttu

Kommentit (5)

Vierailija

2.5 vuotta juomatta. Ei se kuukauden jälkeen palaudu jos on 40 vuotta kiskonu. Vuosi vähintään sitten nukkuu kunnolla. Kyllä 50 jälkeen pitäs vähentää tai korkki kiinni niin näkis vanhuuden päivätkin.

Kokemusta on!

Jos elämä ahdistaa, ja sen vuoksi juo. Juominen oloa vain pahentaa, vain hetkeksi helpotusta tuo. Kun viettää tipattoman kuukauden, huomaa olevansa vahvempi ihminen.

Vierailija

Ihmettelen kuinka paljon pitäisi kuukaudessa juoda, että tipattomuus tiputtaisi painoa yhden kuukauden aikana? Ihan oikeasti!?

Olin viime vuonna nelisen kuukautta täysin ilman alkoholia, enkä huomannut kyllä mitään muutosta, en painossa, en yöunissa, en pirteydessä... en ilmeisesti ollut juonut riittävästi ennen "lakkoa" ;D

welhotin

jeps.noin  kuukausi oltu juomatta ja tasa painoisempi olo henkisesti.paremmin nukunki kyllä.kun oli nuo kauheet helteet niin tuli innostuttua ottamaan ihan tarpeeksi niiden aikana ja nytten ei ole maistunut .vähempi on parempi :P  noh mitense nyt menikään anna pirulle pikku sormi niin se vei kädenki.toimii alkoholinkin kanssa,,,,pulp. pitäneen jatkaa taas hetki tai pitempään.jeps hyviä syksyjä kaikille tipattomille ja tipallisillekkin :D

Vierailija

Musta tuli absolutisti 24vuotta si ja olen luvannut itelleni että se kans pysyy. Alkoholi vain siirtää ongelmia, ei se poista niitä, siirtäminen on paljon pahempi juttu.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat