Kommentit (4)

mama hannele

Ikäero on täysin irrelevantti asia. Uskon, että kaksi luovaa ihmistä löytävät ja elämässään yhteisen, hedelmällisen linjan, koska on rakkauta ja tahtoa luoda kestävä liitto. Uskollisuus ei ole kovinkaan mediaseksikäs käsite, mutta itse uskon sen kantavan pitemmälle kuin vapaana hulmuaminen ja ihmissuhteiden kertakäyttökulttuuri. Professori Esa Saarinen puhui pitkään viime viikon luennollaan siitä, miten kukin voi kohdallaan miettiä asioiden tärkeysjärjestystä. Ikäero on priorisoinnissa kaikkein merkityksettömämpiä.

Amppu-fani

Jotenkin kiva ja rehellinen haastattelu tai siis vastaukset, kun molemmat sanovat, että heillä on koko ajan jokin kriisi ja että niitä on ollut. Yleensä pariskunnat, niin julkkikset kuin  taviksetkin, pitävät kulissia ja maalaavat kiiltokuvaa suhteestaan medialle, mutta tämä kirjoitus oli jotenkin aito. Minua mietityttää, mikä on heidän yhteisen lapset nimi, tuleeko se kummasta kulttuurista vaiko ihan umpisuomalainen nimikö on?

Vierailija

Onnea heille! Nykyaikaisen rehellistä kerrontaa parisuhteesta kaikkineen, mikä on hyvä asia. Mikähän on heidän pienokaisensa nimi, kun en ole nähnyt missään tai sitten se on perhesalaisuus. ;) Joku Amppu-fani varmaan kertoo sen meille. ;)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat