Sivut

Kommentit (32)

Petri Mölsä, Hml

Kaunista ja korutonta asiaa. Arman Alizadin tutkimuksessa on perspektiiviä ajatuksiin jokaiselle hyvinvointivaltion siunauksista nauttivalle kansalaiselle. Eriarvoisuus poistuu maailmasta vain epäkohdat tunnustamalla ja ennen kaikkea jakamalla hyvinvointia, eli tietotaitoa puutteessa ja epätietoisuudessa elävälle.

Kupla puhkeaa aivan varmasti ja maailma vapautuu pahuuden vallasta, toisin sanoen Saatanan hallinta-ajasta. Maailman ihmiset ja eläimet saavat vihdoinkin kauan odottamansa rauhan maan päälle ja terveellisen paljon pidemmän elämän. Ei siis ampauduta taivaaseen, kuten uskonnot päiväuniaan kuvailevat. Elämä jatkuu ikuisesti tällä planeetalla (Saarnaaja 1:4) ja me rakennamme ihan itse Jumalan siunaamana tästä paratiisin maan päällä, kuten on kerrottu ennakolta Hesekielin kirjassa 35:35-36. Uskontojen valhe paljastuu, että he eivät ole Luoja-Jumalan asialla, vaan palvovat Jeesuksen ja hänen apostoleidensa tavoin Saatanan opetuksia, eli Jumalan vastaista opetusta.

Jumalan Viimeisen Profeetan (5. Moos. 18:18-19), Opettaja Evangelistan ilmestykset www.thename.ph ja www.thenameonline.info sekä Suomeksi www.suurinimi.com

hakattuvainottunainenmoneenker...

Arman voisi avata silmänsä ja tutustua suomen (syntyperäisiin kansalaisiin) köyhyyttä ja väkivaltaa riittää monessa kodissa PALJON. suomi ei ole mikään partatiisi. Arman juoksee omissa porukoissaan ja näkee vain pinnan. (ei sen alle)

Valittajat

Taas näitä kommentteja tyypeiltä, jotka eivät ole koskaan käyneet ulkomailla tai omaa mitään suhteellisuudentajua. Juurihan Arman on julkaissut kirjan, jossa nimen omaan meitä kantasuomailaisia jututetaan.

Jokainen meistä suomalaisista on syntynyt kultalusikka suussaan rajattomin mahdollisuuksin, joita yhteiskunta meille tarjoaa. Ne jotka valittavat, ovat yleensä niitä, jotka eivät ole näihin tarjottimella annettuihin tilaisuuksiin tarttuneet, vaan tyytyvät valittamaan omaa surkeuttaan ja sitä, miten muilla on paremmin, vaikka itse ovat sen valinnan tehneet, etteivät ole tilannettaan parantaneet. Siihen on jokaisella Suomessa mahdollisuus, toisin kuin suurimmassa osassa muita maita. Puhun kokemuksesta, rutiköyhän monilapsisen yksinhuoltajan. Vaikka olen alle 35, ei meillä ollut kotona edes juoksevaa vettä, kun olin lapsi. Silti nykyään menee hyvin, kaikilla tavoin. Kävin koulut ja hankin hyvän työn, ei se muuta vaatinut kuin päättäväisyyttä.

Suomi on hyvä

Kaikki on suhteellista, riippuu ihan vertailukohteesta. Kyllä Suomi on paratiisi verrattuna moneen maahan, ajatelkaa hiukan ja varsinkin heidän ketkä ovat matkustaneet muuallakin kuin aurinkorannoilla että kurjuutta on jos vaikka aukaisette silmänne seuraavlla Thaimaanmatkalla ja menette  sieltä hotellialueelta hiukan kaemmaksi ja katsotte totuutta silmiin jos uskallatte, Thaimaa riiittä nyt ensialkuun.

KJM

Valitettavasti ei koske kaikkia suomen kansalaisia, huh! Kannattaa ottaa selvää, miten kaikenlaiset viranomaiset "kyykyttää". Voi olla järkytys!

Armanoikeassa

Vierailija kirjoitti:

Arman voisi avata silmänsä ja tutustua suomen (syntyperäisiin kansalaisiin) köyhyyttä ja väkivaltaa riittää monessa kodissa PALJON. suomi ei ole mikään partatiisi. Arman juoksee omissa porukoissaan ja näkee vain pinnan. (ei sen alle)

Et näköjään ymmärtänyt mitä luit, vai luitko edes koko juttua?

Toki väkivaltaa ja köyhyyttä löytyy Suomessakin, mutta suhteessa valtaosaan maailman maista sitä on kuitenkin hyvin vähän. Meidän ei tarvitse pelätä joka kerta kauppareissulla henkeämme ja ennen kaikkea, meillä on yleensä rahaa mennä sinne kauppaa. Meillä on ihan oikeasti asiat hemmetin hyvin. Suomella menee paljon paremmin mitä pääministerikään kuvittelee. Valta osa meidän ongelmista ovat ns. ensimmäisen maailman ongelmia eli ongelmia, jotka ei oikeasti ole edes ongelmia.

Itsemurhat ovat asia, joka on meillä oikeasti ongelmia. Valtaosa niistä ovat täysin turhia.

James_whatson

C'mon.. Siis Uskomatonta burnaamista. Suomi on ainoita maita, missä voit elää hyvää ja täyteläistä elämää, vaikka sinulla ei ole työpaikkaa tai rikkaita sukulaisia. Arman on ihan oikeassa. Terveydenhuolto, joka kuuluu kaikille. Tässäkin tosin on niin, että julkiseen terveydenhuoltoon voit vain kuolla, mutta silti.. Monessa maassa ei ole mahdollisuutta edes alkeelliseen terveydenhuoltoon.  Ja tämä ylempi valitus köyhyys, viranomaiset kyykyttää.. Elämä suomessa on paljon omia valintoja.. Jos viranomaisten kiusaaminen vituttaa, aina voi vaihtaa kaupunkia/paikkaa. Monessa paikkaa tarvit luvan viranomaiselta, joka sinua kyykyttää, että saat vaihtaa asuinpaikkaa. Suomi on parhaita paikkoja asua maailmassa. Vähä kuitenkin kammoksuttaa tämä Suomen valtion nykyinen suunta, missä pyritään kasvattamaan varallisuus eroja. Tämän seurauksena Suomen hyvinvointivaltio tulee romuttumaan ja ainoa inhimmillisyyden kohtelun oikeuttava objekti tulee olemaan varallisuus.

Archibald Bomwitz

Cannonball on rikollinen järjestö! Heillä ei ole mitään kunniaa! Gangsterit jotka pitävät huolta tosista gangstereista eivät ole kunnian miehiä tai naisia vaan tavallisia kunniattomia paskoja! Turha romantisoida järjestäytynyttä rikollisuutta.

Faw

Ilmeisesti ihmiset ei osaa tuijottaa kuin omaan napaan. Koettakaa nyt ymmärtää, että Suomessa asiat on pikkusen paremmin kuin jossain Bangladeshissa. Teidät pitäisi lähettää katsomaan kurjuutta, että oikeasti ymmärtäisitte mitä se on.

Nipazu

"hakattuvainottunainenmoneenkertaan" ja "KJM" kommentoijille tiedoksi, että Suomi on elinoloiltaan, turvallisuudeltaan ja vauvan mahdollisuuksiin syntymäperheen sosiaalisesta asemasta riippumatta todellakin lähes paratiisi moneen muuhun maahan verrattuna. Toki Suomessakin on ongelmia mutta loppupeleissä ne ovat pieniä Armanin näkemien paikkojen ihmisten ongelmiin verrattuna. Jos ei ole varaa ostaa Mersua vaan pitää tyytyä Toyota Corollaan niin onko se todellakin jokin ongelma vai henkilön omaa kateutta?

Suomessa löytää myös paremmin apua esimerkiksi sosiaalisen ympäristön ja kotiväkivallan uhreille. "Hakattuvainottunainenmoneenkertaan" kannattaa mennä poliisille tekemään rikosilmoitus pahoinpitelyistä. Jos ei omat voimat riitä niin apua hakemaan. Ei se tilanne muuten parane. Avun hakematta jättäminen ei ole Suomen vika.

KJM taas voisi esittää muutaman esimerkin kuinka häntä on kyykytetty ihmisarvoa loukkaavasti viranomaisten toimesta? Ettei vain olisi verot maksamatta :-)

James_whatson

Vierailija kirjoitti:

KJM taas voisi esittää muutaman esimerkin kuinka häntä on kyykytetty ihmisarvoa loukkaavasti viranomaisten toimesta? Ettei vain olisi verot maksamatta :-)

Minä voisin heittää, muutaman esimerkin. Yhdessä vaiheessa elämää, putosin perheeni kanssa tyystin sosiaaliturvan ulkopuolelle. Sosiaalitoimesta ei annettu rahaa, vaikka oli työtön ja en ollut oikeutettu edes työmarkkina korvaukseen. Sosiaalitoimen johtaja sanoi vain puhelimeen "kato ettet sairastu, kun  haet ruokaa roskista ja melkein nauroi puhelimeen". Kaikki valtion virastot olivat sekoittaneet henkilökohtaiset tietoni, niin ettei voineet antaa virallisia lausuntoja, jotta mitään päätöstä olisi voinut tulla. Sain kaupungilta kirjeen, kun valitin seikasta, että en voi maksaa laskuja, sekä kuolen nälkään, että valita euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen. Te-toimistosta yhdessä vaiheessa minua kehoitettiin hakemaan eläkettä, vaikka halusin opiskelemaan ja jouduin ottamaan lainaa, että pääsin kouluun koska yhteiskuntamme virastot olivat sitä mieltä, että minun ei kuuluisi olla osa yhteiskuntaa ja käydä töissä. Puhumattakaan hoitovirheistä, mitä terveydenhuollon henkilökunta on kohdallani tehnyt. Olen joutunut kiertämään byrokraattista järjestelmää, kun se ei ole toiminut niin kuin olisi pitänyt. Silti, vaikka olen kokenut kaikelta osilta Suomalaiselta yhteiskuntajärjestelmältä, sekä sen kansalaisilta hyljeksimistä ja ihmisarvoni mitätöintiä. En siltikään valita yhteiskuntajärjestelmästä, koska meillä on paremmat mahdollisuudet kuin suurimmassa osassa maailmaa. Hävetkää turhaa valittajat.

Omasta vinkkelistä

Arman on melkoisen länsimaalaistunut ja puhuu ikään kuin muualla arvostettaisiin juuri niitä samoja asioita, joita Suomessa pidetään arvossa. Asiahan ei näin käytännössä ole, vaan jossain voidaan arvostaa omaa kamelilaumaa ja tietynlaista islamin tulkintaa kaikkein korkeimmalle.

Suomi kateellisten maa

Kylläpäs on kypsiä kommentoijia täällä. Suomen 'köyhä' on aika rikas verrattuna monien muiden maiden köyhiin. Aivot käteen nyt ja silmät auki !

Minea

Vierailija kirjoitti:

Arman voisi avata silmänsä ja tutustua suomen (syntyperäisiin kansalaisiin) köyhyyttä ja väkivaltaa riittää monessa kodissa PALJON. suomi ei ole mikään partatiisi. Arman juoksee omissa porukoissaan ja näkee vain pinnan. (ei sen alle)

Ymmärräthän kuitenkin, että Suomea verrataan tässä kaikista köyhimpiin maihin, joihin verrattuna Suomi on paratiisi. Meillä on omat ongelmamme, mutta kenelläkään meistä ei todellakaan ole asiat läheskään yhtä huonosti kuin eräillä maailman ihmisistä. Suomessa naiset voivat halutessaan erota väkivaltaisesta miehestä, poliisia ei tarvitse pelätä, asunnot ovat priimaa, taulu-tv:t ja tietokoneet ovat normisettiä useimmissa kodeissa. Vammaisia ei hylätä ojanpohjalle huolehtimaan itsestään ja heikoimmista ainakin yritetään pitää huolta. Toivoisin valittajilta välillä jonkinlaista perspektiiviä asioihin. On niin helppo valittaa omista ongelmista, vaikka todellisuudessa ne luultavasti ovat aika pieniä suurimpaan osaan ihmisistä verrattuna.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat