Kommentit (10)

mies

Kateutta ja kyräilyä ei tietenkään ole naisvaltaisilla työpaikoilla.

Huvittaa tuo kohta jossa todetaan ettei kokeneemman ja koulutetun mielipiteissä ole yhtään sen enempää näkemystä kuin kouluttamattoman ja kokemattoman. Kritisointi ei sinänsä ole paras tapa puuttua asioihin mutta tässä meni perustelu metsään.

Missä on toteamus että olemme kaikki yhtä hyviä ja että tyhmillä on runsaasti tunneälyä?

Pahalaisen balalaikka

Tyhmyys ja ilkeys on sietämätön yhdistelmä.

Myös ylemmyydentunne ja koppavuus ajaa ihmiset pois. Jos sattuu olemaan ihan peräti akateeminen koulutus, varsinkin tietyntyyppisille naisille se kertoo heidän ylemmyydestään kaikkiin muihin nähden. Vain menestyneet uratykit ja sikarikkaat hän hyväksyy, ja koska on jotenkin kieroutunut ja itsetunto heikko, niin heitä hän kumartelee, mutta huonomminkoulutetuilta odottaa kekkalointia ja loputonta ihailua. Paremmuutta ei kuitenkaan mitata nti tai rva Ylemmyyden mitalla. Onneksi.

Kokemusta on vm 64

Se, että olet ei toivottu lapsi, voi vaikuttaa siihen, että sinusta tehdään helppo uhri, jota kukaan ei puolusta. Se, että olet aina hyvä toisille, ei tarkoita sitä, ettei sinulle tehtäisi vääryyttä. Erakoituminen on ainut tapa säilyttää tässä tilanteessa mielenrauha.

Aaltoska

Jos on kasvanut ainoana lapsena eikä ole kasvuiässä saanut olla harrastuksissa ja ikäistensä seurassa, voi aikuisenakin olla vaikea lähestyä muita. Monilapsisen perheen ja ison suvun jäsen kasvaa usein sosiaalisemmaksi, luonteesta riippumatta. Perimäkin tietysti vaikuttaa.

Koiravero-osastolla haukuttu

Naisvaltainen työpaikka saattaa olla erittäin klikkiytynyt, nokkimisjärjestelyineen. Jos joku joutuu määräilijöiden epäsuosioon, hänen asemansa ei ole kadehdittava. Eikä kiusatussa välttämättä ole muuta syytä kuin arkuus ja/tai puolustajien puute.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat