Sivut

Kommentit (43)

mac gyver vetoaa

2 ja 8 touhun poikia, mutta olkoon nyt 2 se valittu.

Tykkään hommissa pyörivästä miehestä, jonka huomiosta pitää vähän taistella, kun aina on jotain kehitteillä.

Oikein ihana näky, kun iso poika on tekevä 

Neiti luova

Nro 4 ;) Samaa ikä luokkaa, söpö/komia. Juuri sopivan miehekäs eikä sellainen gorilla. On selvästi luova niinkuin olen itsekkin joten en näe miksi meitä ei olisi luotu toisillemme :D

Ahex

Ette te naiset oikeasti halua numeroa 8. Ne sahat, työkalut ja muu tekeminen ei näy siellä kodin ulkopuolella, joten tuollainen vähätukkainen ja pyylevä mies on sinkku. Ja sen takia se tekee hommia kotona, kun ei ole naista, jonka kanssa touhuta.

Mamabear

"Ette te naiset oikeasti halua numeroa 8. Ne sahat, työkalut ja muu tekeminen ei näy siellä kodin ulkopuolella, joten tuollainen vähätukkainen ja pyylevä mies on sinkku. Ja sen takia se tekee hommia kotona, kun ei ole naista, jonka kanssa touhuta."

Hyvä "Ahex"

Valitsin myös numeron 8 kuten näköjään monet muutkin kanssasisaret. Valitsin hänet siksi, että hän muistuttaa kovasti omaa aviomiestäni. Tekeväinen, hyväntuulinen ja pilke silmässä. Tukkaa ei kaikissa mukavissa "touhuissa" tarvita... Luuviulu tai kivikova lihaskimppu ei minua miellytä. Miehen pitää olla miehen näköinen ja juuri sitä on tuo numero 8. Turvallinen nallekarhu, joka pistää sukat pyörimään.

Vierailija

Minäkin valitsin numeron 8 ja toden totta-hänessä on jotain samaa kuin omassa aviomiehessä; ei järin komea, mutta " äijä" ja miehinen mies :-D ei neitejä tälle rouvalle ( ei nyt laiteta numeroita, ettei kukaan loukkaannu ;-))

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat