Testissä fyysinen puoleensavetävyys: kuka heistä on parasta aviomiesmateriaalia? Äänestä!

Testissä fyysinen puoleensavetävyys: kuka heistä on parasta aviomiesmateriaalia? Äänestä!

Pitääkö miehessäsi olla ripaus pahaa poikaa? Kuva: <span class="photographer">Shutterstock</span>

Uskotaan ainakin hetki evoluutiobiologiaan. Jos sinun olisi avioiduttava pelkän kuvan perusteella, kenet heistä naisit?Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (46)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
mac gyver vetoaa

2 ja 8 touhun poikia, mutta olkoon nyt 2 se valittu.

Tykkään hommissa pyörivästä miehestä, jonka huomiosta pitää vähän taistella, kun aina on jotain kehitteillä.

Oikein ihana näky, kun iso poika on tekevä 

Neiti luova

Nro 4 ;) Samaa ikä luokkaa, söpö/komia. Juuri sopivan miehekäs eikä sellainen gorilla. On selvästi luova niinkuin olen itsekkin joten en näe miksi meitä ei olisi luotu toisillemme :D

Ahex

Ette te naiset oikeasti halua numeroa 8. Ne sahat, työkalut ja muu tekeminen ei näy siellä kodin ulkopuolella, joten tuollainen vähätukkainen ja pyylevä mies on sinkku. Ja sen takia se tekee hommia kotona, kun ei ole naista, jonka kanssa touhuta.

Mamabear

"Ette te naiset oikeasti halua numeroa 8. Ne sahat, työkalut ja muu tekeminen ei näy siellä kodin ulkopuolella, joten tuollainen vähätukkainen ja pyylevä mies on sinkku. Ja sen takia se tekee hommia kotona, kun ei ole naista, jonka kanssa touhuta."

Hyvä "Ahex"

Valitsin myös numeron 8 kuten näköjään monet muutkin kanssasisaret. Valitsin hänet siksi, että hän muistuttaa kovasti omaa aviomiestäni. Tekeväinen, hyväntuulinen ja pilke silmässä. Tukkaa ei kaikissa mukavissa "touhuissa" tarvita... Luuviulu tai kivikova lihaskimppu ei minua miellytä. Miehen pitää olla miehen näköinen ja juuri sitä on tuo numero 8. Turvallinen nallekarhu, joka pistää sukat pyörimään.

Vierailija

Minäkin valitsin numeron 8 ja toden totta-hänessä on jotain samaa kuin omassa aviomiehessä; ei järin komea, mutta " äijä" ja miehinen mies :-D ei neitejä tälle rouvalle ( ei nyt laiteta numeroita, ettei kukaan loukkaannu ;-))

tunteminen ennen tekemistä

6 .. lapsirakas on ihmisrakas.

Kodin remonttitöitä osaan tehdä itsekin ja niihin voi palkata jonkun ulkopuolisen. Lapsen isäksi ei voi ketään palkata.

Malvis

Numero 2 tietenkin! Komea, älykkö ilman partaa! Inhottaa mies jolla on paljon karvoja ja parta! Tuollainen komea älykkö on myös aika ajoin peto fällyjen välissä.......kokemus puhuu.... :-)

ihme ja kumma

Eikö tässä pitänyt testata fyysistä puoleensavetävyyttä? Kuitenkin kuvat pyrkii luomaan mielikuvaa etupäässä siitä, millaisia persoonia henkilöt ovat ja ulkonäkö on selvästi sivuroolissa. Kuvat 1 ja 9 ovat ainoat, joissa mies on ilman rekvisiittaa. Ja niinkuin kahdesta ensimmäisestä kommentista näkyykin, arvioidaan heti muita avuja.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat