Kommentit (6)

Tervetuloa kalakukkoa maistamaan

Arjen pyöritystä helpottaa tukijoukkojen lisäksi myös se että Vappu ei ole ns. uusavuton äiti, vaan vaikuttaa monilahjaiselta naiselta jolta hoituu monta asiaa samanaikaisesti - varsinkin herkkuaterioiden loihtiminen vähistä elintarvikkeista tarvittaessa - näin voisi kuvitella :)  Toivottavasti energiaa riittää.

Jos on vielä yhteyksiä Kuopion suuntaan tulkaapa koko perheen voimin kesällä veneilemään Kallavedelle tai talvella Puijon hiihtoparatiisimaisemiin: veikkaisin että kesät Turun saaristossa viettänyt Vappu voisi yllättyä siitä miten laajat ja upeat vesialueet sisämaassakin on - ns kulttuurimaisemia, ei mitään lätäköitä tasamaalla.

Pelkkää ilkeilyä

Mikähän "pointti" alaspäin peukuttajilla on varsinkin jos viesti on positiivinen eikä loukkaa ketään millään lailla?

nousiko hattuun?

Tietysti Kallavesikommentti harmittaa jos häpeää miehensä Nilsiä-Kuopio taustaa, mikä on kiistaton; toki miehen edesmennyt eno asui New Yorkissa ja oli jopa nimekäs sijoittaja, mutta Vapun lapsilla on kuitenkin myös Savolaistausta.

Ehkä on parempi pysyä niissä meri-lampi maisemissa Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa kun on sentään JULKKIS, melkein New York taustaisen miehen kanssa.

Kulttuurihistoriaa huonomuisti...

Muistakaa nyt hyvät ihmiset että Sibelius ei säveltänyt Finlandiaa ja sinfonioitaan Kolin upeiden sisävesinäkymien innoittamina, vaan ne sävelsi Antti Tuisku Helsingin kolera-altaan äärellä. Lönnrot ei kirjoittanut Kalevalaa karjalais-itäsuomalaisilla järvialueilla, vaan sen kokosi Cheek Turun saaristossa. Eino Leino ei kirjoittanut kauniita runojaan Kajaanin suloisissa järvimaisemissa vaan ne kirjoitti Mikko Leppilampi Töölönlahden hurmaannuttamana. Minna Canth ja Snellman eivät vaikuttaneet Kuopion Kallavesi maisemissa taiteilijaystävineen eikä Punkaharjulla viihtynyt yksikään kansalliskirjailija. Kaikki nuo mainitut oikeat tekijäthän ovat jutun päähenkilön bestiksiä ja perhetuttuja Tuusulanjärven eteläpuolella. Näin on asia.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat