Kommentit (8)

Internet ajan "vapaa sanan" he...

Missä on toimittajan etiikka, tiedonvälityksen puolueettomuus, ammattiylpeys?Jutun sisältö pelkkää ennakkoasenteellista, tarkoitushakuista ,sensaatiohakuista asioiden vääntelyä ja ammmattitaidotonta nimittelyä. Me Naisetkin on näköjään etsinyt uuden journalistisen linjansa Seiskan , Hymyn ja ja iltapäivälehtien joukosta.Tälläisestäkö ammattitaidoasta  suomalaiset toimittajat ja aikakauslehdet ovat ylpeitä ja haluavat tulla tunnetuiksi?

Sääli

Agnostikko

^Taitaa se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa? Mitäs sensaatiohakuista tässä nyt oli? Ketä nimiteltiin? Ja sitä paitsi Me Naisilla on yhtä vähän tekemistä Seiskan ja Hymyn kanssa kuin ateistilla Jeesuksen, näin aiheeseen viitaten.

Se, mitä tästä jutusta piti sanomani: oikein hyvä teksti, kiitos tästä! Itse olen miettinyt monesti, miksi se ihmisten "pelastaminen" ja omien uskomustensa tuputtaminen on heille niin tärkeää - miksei kukin saa uskoa siihen mihin haluaa, tai olla uskomatta? Jos ihminen ei usko, ei häntä väkisin kääntymään saa. Yksilönvapaus on mahtava asia, siitä jos jostain pitäisi pitää kiinni.

Tuomiorovasti

Mikä on uskonlahko? Se on valtauskonnosta eritynyt poppoo, jota johtaa henkilö jolle hänen omien sanojensa mukaan puhuu jumala, tosin vain hänen oman päänsä sisällä. Miksi se menee aina näin? Koska on suorastaan rikollista antaa hölmöjen pitää rahansa. Tässä oli uskonlahkot pähkinänkuoressa.

Me Naiset vääristelee

On törkeää ja rikollisen piittaamatonta MeNaiset-lehdeltä että asioita vääristellään julkisuudessa tällä tavalla.  Mitä täydellisintä yksisilmäistä propagandaa ja leimaamista.

Aitoavioliitto-osuuden julkaisu tehtiin luvattomasti vastoin toimittajalle tekemääni kirjallista ilmoitusta ja vaatimusta asiasisällön korjaamisesta.

Ilmaisin selkeästi toimittajalle että haluan nähdä jutun kokonaisuudessaan nähdäkseni asiayhteyden tai en anna julkaisulupaa.  Juttu julkaistiin kuitenkin luvattomasti ja tarkoituksella leimata Aitoavioliitto-yhdistys.

Arto Jääskeläinen

Vantaa

Toimittaja takaisin peruskouluun

Jos otsikkona on "Uskonlahkot kampanjoivat sitkeästi", täytyy  olla todella huono yleissivistys toimittajalla, joka sotkee avioliittoaloitteen samaan tekstiin. Vai ymmärryksessäkö se vika on?

Kuten moni muu suomalainen, allekirjoitin aloitteen järkisyistä. Nykyinen laki on paljon sukupuolineutraalimpi ja tasa-arvoisempi kuin Tahdon-aloitteen lakiehdotus. Liitto, jossa on puolet naista ja puolet miestä, on neutraali toisin kuin pelkkää naista tai pelkkää miestä sisältävä liitto. Eikö järki kerro sitä kaikille? Ja minkä asennemallin lapselle antaa perhe, jossa ei suvaita vastakkaista sukupuolta?! Voimassa oleva laki kohtelee naista ja miestä täsmälleen samalla tavalla eli se ON tasa-arvoinen. Kannattaa lukea Finlexistä eikä uskoa kaikkia mustavalkoisesti ajattelevia sateenkaarihihhuleita!

Vierailija

Ajattelin lehteä äidille äitienpäiväksi, mutta tää artikkeli pilasi koko lehden maineen.. Sotkettu asioita eri asiayhteyksistä ja asiattomasti.. Joten en voisi äidille tälläistä lehteä tilata.. Leimaisi hänen uskon aivan väärään kuvaan hänelle se kun on henkilökohtainen, mutta kertoo muillekin jos joku haluaa kuulla koska kokee uskon parhaimpana osana elämäänsä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat