Kommentit (3)

Osallinen

täysin turha ja erityisen vastuuton tapa suhtautua vakavaan sairauteen noin nuorena ihmisenä. Avanteet ei ole ratkaisu vaan loppuiän surullinen lisä.

Pertti

Osallinen kirjoitti:
täysin turha ja erityisen vastuuton tapa suhtautua vakavaan sairauteen noin nuorena ihmisenä. Avanteet ei ole ratkaisu vaan loppuiän surullinen lisä.

Avanteet ei ole ratkaisu?! Oliko parempia ehdotuksia? Kun koko peräsuoli sulkijoineen päivineen joudutaan poistamaan, niin avanne on varmaankin ainut lääketieteellinen ratkaisu. Ja Janin tilanteessa ainakin tämä yksi avanne on tainnut olla hoitosuunnitelmassa alkujaankin. 

Ja avanteen kanssa pystyy kuulemma keskimäärin elämään aivan normaalia elämää. Jopa mm. työntämään kuulaa. Tyhmyyden kanssa eläminen on sitten vähän niin ja näin. 

Marko

Jos Jani ei ole saanut apua hoidoista, jotka ei perustu lääketieteeseen, joka rasittaa elimistöä usein tarpeettomasti , ja jos on valmiiksi heikko terveys, usea ei edes kestä sytostaatti ym. hoitoja vaan menehtyy niinhin jo,niin, olisi mukava nähdä myös myönteisiä artikkeleita niistä, jotka ovat  hyötyneet muista kuin koululääketeteeseen perustuvista hoidoista,  eikä  .koululääketiedettä ylistäviä artikkeleita ,jossa ei kerrota miks hoito ei vaikuttanut ja mihin se perustuu., koska koulu lääketieteessä on niin paljon korruptiota ym. joka ei perustu mihinään todelliseen, avun antamiseen vaan pelkästään lääkeyhtiöiden ahneuteen,. ja lääkäreiden usein virheelliseen koulutuksessa saaman käsityksen ihmisen parantamisesta.  Kannattaa katsoa You Tubesta video Miksi syöpää ei saa parantaa  ..ps.tutkin itse syöpää, ja sen hoitomuotoja, ja läheiselläni oli syöpä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat