Burn out?

Seuraa 
Liittynyt21.5.2015

Minulla taitaa olla burn out.

Näen salaliittoja kaikkialla. Uskon että minua huijataan koko ajan. En saa työputkea katki. Käteni vapisevat. Unohtelen asioita. Hössötän. Lamaannun. Panikoin. Uskon että vain minä saan asiat hoidettua.

Kommentit (10)

Vierailija

Kuulostaa tosiaan työuupumukselta. Varaa aika työterveyslääkäriltä ja psykologilta. Saat sairaslomaa ja psykologin kanssa voit pureutua uupumuksen syihin. Rohkeasti vaan hae apua! Sinulla on siihen oikeus.

Vierailija

laita työtehtävät tärkeysjärjestykseen,mikä on ensiksi tärkein ja toiseksi....ja mitkä tehtävät voivat odottaa.Mene työterveyshuoltoon juttelemaan.Rentoudu vapaalla, mene hierojalle,käy kävelyllä ja hae happea, sitä tarvit.Mieti miten syöt, syötkö tarpeeksi hedelmiä,vihanneksia,kalaa.....tarkista syömisesi kokonaan.Unohtelet asioita koska panikoit...ulos lenkille.Ota käyttöön kalenteri...ja laita siihen pienimmätkin asiat...niin kaikki tekevät.tsemppiä :)

Vierailija

Mielestäni silloin on syytä herätä, kun kokee itsensä korvaamattomaksi työpaikalla. Esim. sairaana ei muka voi jäädä kotiin sairastamaan tai, että kukaan toinen ei kykene suoriutumaan tehtävistäni, jos ole itse poissa. Sekin on hälyyttävää, jos vapaa-ajalla miettii koko ajan työasioita ja harrastaminen jää. Hyviä vinkkejä antoikin Saaria. Aina viikonloppu ei riitä työstä irtautumiseen ja uusien, virkistävien asioiden etsimiseen työajatusten tilalle.

Vierailija

Yksi selkeä merkki stressistä ja uupumuksesta on se, että herää aamuneljältä hikisenä ja paniikissa, koska on varma, että on myöhässä töistä.

Vierailija

Joskus kovankin oloinen tressi voi lähteä kun alkaa toimimaan nopeasti ja selkeästi,pitkäjänteisellä ohjatulla kuntosalitreenillä on uskomaton vaikutus.Kokeile:))

Vierailija

Keskustelun aloittaja kuulostaa ihan eräältä työkaveriltani, joka ei vaan osaa jäädä sairaslomalle. Tänäänkin pari kolleegaa yritti taivutella tätä ihmistä menemään lääkäriin. Työkaverini on aivan uuvuksissa jo ties monetta kuukautta. Ei mitään järkeä olla töissä! Siitä ei ole mitään iloa kenellekään. Itse ainakin rasitun jo hänen juttujensa kuuntelemisesta, kun hän on NIIN korvaamaton ja ahkera ja kaikki on aina huonosti ja kaikki ovat häntä vastaan pomosta lähtien. Hän ei ole ainut työpaikan uupunut. Muitakin on ollut sairaslomalla. Ei siinä ole mitään hävettävää.

Vierailija

Haaste on siinä, että sairasloma ei ratko mitään, jos työpaikka tai työnkuva ei muutu. Itse olen yrittänyt kertoa pomolle pitkään, että työtilanne on kestämätön ja olen tosi väsynyt. Vastauksena on epämääräinen lupaus siitä, että joo, voi että, ehkä ensi syksynä harkitaan lisää resursseja mutta kun on tämä lamakin.

Voisihan sitä jäädä sairaslomalle ja katsoa tulisko muutoksia, mutta tiedän kyllä että meillä sitä puitaisiin ja paheksuttaisiin pitkään tyyliin "kun nykyajan nuoret ei jaksa mitään." Voimia väsyneille!

Vierailija

Toivottavasti kävit lääkärissä ja asiat on kunnossa. Mulla oli juuri maaliskuussa melko paha burn out. Illat meni itkiessä ja "pelätessä" seuraavaa työpäivää, koti-ikävä ahdisti ihan sydämessä asti, liikunta jäi ja lohtusyöminen tuli.

Hain sairaslomaa. Sain kaksi viikkoa ja olo parani kummasti kun sai vaihtaa maisemaa kokonaan ja ajatella itselleen tärkeitä asioita. Työ ei todellakaan ole sitä (pakko tottakai tehdä, mutta ei sydäntä lähellä). Sain uuden työpaikankin ja olo on kohentunut kummasti. Edelleen tulee välillä niitä "haluaisin hautautua peiton alle koko päiväksi"-oloja, mutta onneksi mies on niin ihana, että jaksaa mun kiukkuiluja ja vie mut pihalle tai muuten hauskuuttaa.

Tsemppiä kaikille kärsiville! Hakekaa rohkeasti apua. Maailma kyllä pyörii ilman teitäkin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat