Kommentit (3)

Maire Silvonen

Olemme mieheni kanssa tehneet 40v töitä. Laitomme kaksi lasta yksityis kouluun ja yksityis harrastuksiin. Kun 90-luvun lama tuli meidän palkat jämähti. Emme ole koskaan saanneet 2000.-e kuussa edes loppupalkkana. Miehelläni on raskaasta työstä kaula ja selkärangan vääristymä.  Lisäksi lapsemme pyrittiin syrjäyttämään kaikinkeinoin. Toisella nuorellamme on ihmisarvoon kelpaamaton asunto ei tule vettä ei voi laittaa ruokaa eikä voi perustaa perhettä. Emme luota paskanvertaa politikoista. Välitämme nuoristamme ja revimme ilomme pienistä asioista. Nyt olemme työttömiä ja kuukausi ansio nettona yht, 2000.e. Siitä kaikki laskut pois. Mutta ne joilla on jumalattomat rahat pankaa nyt haisemaan.

Kiittivaan

Kiitos, Leena, sinullekin siitä, että olet osaltasi nyt perjantaina hankaloittamassa tavallisen kansan elämää ja syöksemässä tätä maata entistä syvempään suohon.

Mikään muu tässä maassa ei ole ongelmana, kuin tyhmät kuin ahneet AY-liikkeet ja näitä orjallisesti seuraava ns. työtätekevä kansa.

TÖIHIN SIITÄ!

tellervo malinen

Miksi ihmeessä te nyt Leenaa syytätte omasta kurjuudestanne? Ja Silvonen: Töihin siitä. Töitä kyllä löytyy, jos haluaa tehdä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat