Kommentit (5)

Tommi Rantanen

Niin tärkeintähän on ottaa tärkkelys kasviksista, ei siihen peruna riisi tai pasta kuulu, ellei sitten urheile kunnolla ja kuluttaa ylimääräiset tärkkelykset, tai haluaa lihottaa ittees.

Riku

Jaa olipa taas sellainen "uutinen" että huhhuh. Kiviajalla ei ollut Siwoja, josta tuotiin himaan sitä pastaa taikka perunaa eikä varsinkaan mitään prosessoitua ruokaa. Näissä hiilarittomissa ruokavalioissa ideana on, että kaikki prosessoitu ruoka, turhat jauhot ja suurimpana pahana sokeri jätetään ruokavaliosta. Sillä välin nämä jotka näitä höpölöpö lööppejä uskovat laskevat kaloreita, mutta vetävät sokerista kasattuja myslipatukoita ja fruktoosipommi smoothieita ja ihmettelevät, että miksi se paino ei tipu.

AM

Tommi Rantanen, kasvikset ok mutta ei juurekset? Et varmaan syö porkkanaa, lanttua, punajuurta tai sipuleitakaan jos peruna on pahasta?

Ravintotieteilijä

Evoluutiohistoriallisesti on yhtäpitävästi ja 1:1 kausaliteetilla osoitettu että ihmisen aivojen kehitys on kulkenut käsi kädessä kypsennetyn lihan runsastumisen ja yleistymisen kanssa ruokavaliossa. Nopeammin metabolisoituvia hiilihydraatteja ei tarvita kuin glukoositason ylläpitämiseen verensokerissa eli aivojen polttoaineeksi; rakennusaineiksi niistä ei missään nimessä ole.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat