Kommentit (3)

Oliilo

Vaikka lähtökohtaisesti olen samaa mieltä törkyviestien lähettelijöistä (siis että oman kyvyttömyytensä ihmisenä ne paljastavat, ei muuta), näkisin silti mielelläni, että kaikki vihapostia saavat suhtautuisivat ongelmaan sen vaatimalla vakavuudella ja tekisivät rikosilmoitukset. Ei näitä sekopäitä muuten kiinni ja kuriin saada, eikä pakkohoitoon.

Rakelia arvostan ihmisenä, taiteilijana ja toimittajana, hän onnistuu kaikessa mihin ryhtyy. Samaa ei voi niistä vihakirjoittajista sanoa.

HarriHarri

Vihaposti on eri asia, kuin terve krittiikki.

Raakel on kuitenkin julkisuuteen ponnahtanut pornovideoilla, ja se ei koskaan unohdu. Tätä hän on käyttänyt hyväkseen tekemässään taiteessa ja jos siitä ei saa tässäkään mainita, on kyllä kaksinaismoralismi huipussaan..

Itse en tätäkään ohjelmaa aio katsoa. Nykyään reality-aikakaudella on julkkiksia, joilla on mielipiteitä ja tässä taas Raakel tuo itseään esiin ja peilaa noita kommentteja itseensä. Ei jaksa kiinnostaa. Myös äiti on otettu mukaan sympatiapisteiden toivossa.

Jos omalla nimellä tehtyjä ohjelmia pitää katsoa, niin Ruben Stillerin kaikki tuotokset ovat ihan hyviä. Hän ei pyri esittämään itse pääosaa kaikessa ja luo ohjelmansa arvon vieraittensa kautta.

Mielestäni on varsin ikävää, että verorahoin on tuotettu tällaisia ohjelmia. Tämmöiset henkilökeskeiset viihdeohjelmat eivät mielestäni kuulu valtiorahoitteisille kanaville.

HarriHarri

Vielä tuohon Oliilon kommenttiin:

Rikosilmoitus on huonoin asia, mitä voit tehdä. En nyt tässä pelkää itseni puolesta, vaan ajattelin poliisia. Jos joka kerta kun sinulle sanotaan "ruma huora" lähtisit tekemään rikosilmoitusta, ei poliisi ehtisi muuta tutkiakaan.  Rikoskynnys harvemmin ylittyy - varsinkin julkisuuden henkilöllä - jos ei uhata väkivallalla tai yllytetä siihen.

Törkyisten, kirosanoja vilisevien kommenttien kirjoittajat ovat huonoja ihmisiä, jotka hakevat huomiota. Missään nimessä ei kannata vastata samoin, koska he vievät sinut omalle tasolleen ja voittavat kokemuksella. Kannattaa tehdä, niinkuin teet, eli antaa passiivisaggressiiviseti ymmärtää, että väheksyy heitä ihmisinä ja jättää heidän kommenttinsa huomiotta. Ilman yleisöä he eivät ole mitään.

Juuri siksi en tätäkään ohjelmaa arvosta. Siellä otetaan kyläidiootti ja annetaan hänelle yleisö. Sitten jos/kun kyseinen henkilö katselee ohjelmaa, hän on mielessään se sankari ja tämä vaan lisää bensaa liekkeihin. Rumahuoramies alkaa ahdistelmaan myös muita julkkiksia ja retostelemaan saamallaan huomiolla netissä.

Tervetuloa internettiin. Se nyt vaan on näin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat