Kommentit (3)

Milla Mikkola

Luopuisin ensimmäisestä sairaslomapäivän palkasta, sillä saataisiin ne joila migreeni on aina perjantaisin ja "pitämättömät saikut"-tyypit ehkä töihin. 

Käyttäjä1127
Seuraa 
Liittynyt20.9.2015

Hyvä Milla Mikkola 

Lapsellani migreeni alkoi alle kouluikäisenä. Yläasteella numerot putosivat hyvistä tyydyttäviksi ja huonoiksi, koska migreenin poispyyhkimiä päiviä oli viikossa keskimäärin 3-4. Tukiopetusta ei tarjottu. Lapsi yritti omin (ja vanhempien tuella) voimin pysyä muiden mukana. Halu ja tarve olla kuin muut oli vielä silloin suuri.  Lintsaamisesta ei ole kyse: teen töitä kotoa käsin ja pahimmillan seurasin, kun lapsi oksenteli. Koulu käytiin loppuun sairaalakoulussa. Poissaoloista koulukiusattiin vuosia, lapselta meni itsetunto, ystävät ja haaveet. Lääkitystä on haettu vuosia ja mm. epilepsilääkkeiden sivuoireet olivat koko kehon lihaskivut, masennuksen lisääntyminen, unettomuus, lihasnykäykset ja pakonomainen huokailu. Luio oli haaveena, mutta ei sinne ole mitäön mahdollisuuksia.Työharjoittelupaikassa lapsi tulkittiin epäsosiaaliseksi lusmuksi. Nyt hän yrittää selviytyä ammattikoulusta ja tulee ehkä sinun työpaikallesi muutaman vuoden kuluttua töihin. Miten ajattelit suhtautua häneen?

En kysyisi tätä jos kommentisssi sana migreeni olisi lainausmerkeissä, mutta se ei ole. Miksi hyökkäät vaikeaa neurologista sairautta sairastavia vastaan?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat