Kommentit (11)

Reginatar

Voi luoja, mikä tyhjäpää. Kuvittelee olevansa joku taivaanlahja suomen naisille. Ojentaja, hauis ym.säälittäviä. Takeltelee sanoissaan, ulosanti täyttä kuraa. Kun hakee tyhjäpäätä, niitä on sitten kaksi yhdessä. Kaksi aivosolua on kyllä parempi, kun yksi!

Mamacita

Pojulla on vielä paljon opittavaa naisista. Se, että naisen saa keploteltua sänkyyn ei todellakaan tarkoita, että tämä nauttii. Nuorukaisen erektio ja lihakset eivät takaa hyvää rakastajaa; yleensä päin vastoin. Itsekeskeinen mies on huonoin sängyssä. Jos nuoret kundit ymmärtäisivät tämän, moni nainen olisi onnellisempi eikä tarvitsisi teeskennellä sängyssä.

No, hyvä, että pitää itseään hottiksena. Harvemmat jakavat poikasen mielipiteen. 

Kaunista viihdettä

Hyvät naiset, tämähän on viihdettä.

En ymmärrä lainkaan, miten tästä joku jaksaa provosoitua. Lähinnä huvittaa näin ryppyotsaiset kommentit. 

Aivosoluista puheenollen - ei tarvita kummempaa päättelykykyä ymmärtääkseen, että tässä on kyse viihteestä ja jonkinlaisesta parodiasta.  Tässä roolissaan näin lahjakkaasti onnistunut henkilö ei voi olla kovin tyhmä ; = ) 

PS: Täysin oikeassahan Dani on puhuessaan naisten ulkomuodosta. Katukuva ja salit pullistelevat heikossa  (= ylipainoisessa ) kunnossa olevia naisia, jotka eivät todellakaan pidä itsestään huolta, ja antavat itsensä lihoa ja sitä myöten sairaustua elintapasairauksiin. 

 

Maxine73

Jos kerran on niin makee ni miks pitää etsiä naista tosi-tv:stä ja vielä useamman kerran..tuuhan alas sielt pilvistä ni ehkä löydätkin jonkun☺ ja mitä enemmän pitää kehua seksi taidoilla ni yleensä sitä surkeempi on..tosimiehen ei tarvii mainostaa itseänsä..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat