Kommentit (4)

Jussi Vaan

Jos Anssi on oikeasti huolissaan lapsista, hänen kannattaisi alkaa vastustamaan sellaista maahanmuuttopolitiikkaa, joka tekee Suomesta kriisimaiden kaltaisen, jossa lasten ei ole hyvä olla.

Lisäksi hänen kannattaisi säästää roposensa, eikä tuhlata niitä "hyvän"tekeväisyysjärjestöihin. Afrikan historia on osoittanut, ettei satojen miljardienkaan jakaminen vastikkeettomasti kehitysapuna saa aikaan muutosta. Se muutos syntyy kyllä aikanaan vapaan markkinatalouden myötä, kun köyhille saadaan töitä, kuten on nähty Kiinasta. Siksi Anssillekin olisi parempi kuluttaa ne rahat esimerkiksi ulkomailla valmistettuihin tuotteisiin. Vai onko hänen tarkoituksensa oikeasti saada aikaan muutosta, vai pelkästään mainostaa itseään hyväsydämisenä ja epäitsekkäänä ihmisenä?

halo

Kuulepas, Anssi, kyllä täällä meillä sinun näkökulmastasi väärin ajattelevilla on myös lapsistamme jatkuva huoli ja suuri pelko maailman pahuudesta. Ilmeisesti sinua ei kuitenkaan kosketa sellaisten ihmisten hätä, jotka ovat eri mieltä kanssasi. Heidäthän voi kätevästi lokeroida kylmiksi ihmisiksi ilman moraalista ristiriitaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat