Artikkelista: The Baseballs soittaa Elviksen jalanjäljissä

Kommentit (4)

Vierailija

Tämä on kyllä ihan uskomaton levy-yhtiön keksimä kusetus! Eikä sitäpaitsi edes uusi idea alkaa muuttamaan radiohittejä muka-rockabillyksi. Jos pojat oikeasti olisivat kuunnelleet rock´a´billy-musiikkia 6-vuotiaista asti luulisi heidän jo löytäneen jotain muutakin kuin Elviksen, Buddy Hollyn ja Jerry Leen? Ehkäpä tuutin kampaaminenkin sujuisi "hieman" nopeammin kuin 20min jos sitä on harjoiteltu nappulasta asti... Ja naisihanteena Marilyn, kuinkas muutenkaan, kyllä tähän kaupallisuuten on vedetty kaikki ne kliseet joista aito rockabilly porukka on pyrkinyt pitkään eroon.

Hohhoijaa....No tämä muoti ilmiö menee varmaan nopeasti ohi, niinhän kaikki trendit onneksi menevät.

Vierailija

Tämä setti niin toimii, bändi on ihan mahtava kokonaisuus. Solistit todella osaa asiansa, ja bändi on todella taitava. Miksi ihmiset niin kärkkäästi ottaa kommenttia Baseballsin menestykseen, valittavat coverien tekemisestä, vaikka ties miten moni muu bändi on tehnyt samaa? Taitaa ketuttaa poikien suosio. Mutta se on ansaittua, Baseballs on ihan loistobändi. Livenä äärettömän hieno. nimim. Koettu on

Vierailija

Tähdenlento..aika harva tähdenlento kuitenkaan esiintyy tv-mainoksessa, tai muuten on todella paljon esillä, ja SUOSITTU. Todella hyvä poppoo, rento meininki pojilla ja se hyvä olo näkyy.
Ja pojathan itse eivät ole väittäneet lajiaan rockabillyksi, vaan se on voc´n rollia.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat