Kommentit (10)

Suomi-russia looklike

Kun matkustaa julkisissa niin usein yllättyy kun lähellä oleva niin tavallisen suomalaisen näköiset miehet tai naiset alkavat puhumaan venäjää. Suomalaista ja venäläistä on vaikea erottaa toisistaan, kasvojen piirteet ovat niin samanlaisia. On klisee, että venäläiset naiset pukeutuisivat kaikki kuin mallit, suurin osa venäläisistä naisista on lyhyenläntiä emäntiä arkisissa vaatteissaan.

Vaikka virolaiset ovat sukulaiskansamme niin virolaisten ja suomalaisten välillä on suurempi ulkonäköero kuin venäläisten ja suomalaisten välillä. Yhdysvaltalainen Suomessa ollut vaihto-oppilas sanoi kotikaupunkinsa sanomalehdessä, kysyttäessä miltä suomalaiset näyttävät, että venäläisiltä, heidät erottaa vain erilaisesta kielestä!

Rauski

"Helsinkiläinen 25-vuotias nainen, jolla on Suomen ja Venäjän kansalaisuus. Asunut lapsena Neuvostoliitossa."

Hei, toimittaja, menikö nyt jotain himppa mönkään..?

Vierailija

Tätä ihmettelin minäkin. Mutta neuvostoliittolainen historiankirjoitus varmaan mahdollistaa tämänkin.

Ei mitä välii

Luukkaan evankeliumi:
18:14 Minä sanon teille: tämä meni kotiinsa vanhurskaampana kuin se toinen; sillä jokainen, joka itsensä ylentää, alennetaan, mutta joka itsensä alentaa, se ylennetään."

Täysin naurettava, puuttu vielä yksi Alla Sipanova-Taskinen jokulle viisumi Venäjälle peruttu mutta siltti" venäjän asiatuntija" .

Tepu723

Vai on vaikea erottaa kasvonpiirteistä! Ei todellakaan, ainakin 9 kertaa 10:stä näkee jo heti kasvoista, että tuo on venäläinen nainen tai mies! Miehet tosin on tunnistanut jo ainakin 3 - 4 vuotta melkein jokaisella venäläismiehellä mukana olevasta käsilaukusta, mikä lie ihme tyylijuttu tämäkin...

Sanna

Venäläiset naiset eivät todellakaan pukeudu paremmin kuin suomalaiset naiset. Ainoastaan hyvin erinlaisesti. Venäläiset pukeutuvat aika mauttomasti mm. Eläinkuvioon ja bling blingiin. Elegantista tyylikkyydestä ja high fashionista hyvin kaukana.

Ei-kateellinen suomalainen

Neuvostoliitto  lakkasi virallisesti olemasta 25. joulukuuta 1991. Miten siis helsinkiläinen 25-vuotias nainen, jolla on Suomen ja Venäjän kansalaisuus on asunut lapsena Neuvostoliitossa? Vauvana vuoden? 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat