Kommentit (6)

havaintojen tekijä

Miiahan on sanonut tykkäävänsä tummista ulkomaalaisista renttumiehistä, ollut naimisissa turkkilaisen miehen kanssa ja sanoi rakastavansa sitä edelleen. Kaikille ei kelpaa kiltti kotimainen.

lt

Ollille löytyy ottajia  tykkäsin symmpis mies.Mia tuntuu astetta kireämmältä  ja sanelevalta tyypiltä  ainakin ohjelmassa näytti siltä..niin eriparia kun olla ja voi!

Yap

Mitäs valitatte. Olli on sitten vapaata riistaa, että siitä vain kosiskelemaa sitä kilttiä ja kotimaista. heh!

Raijaliisa

Oli odotettavissa ettei Mia kykene sitoutumaan. Ohjelmassa narisi heti alussa milloin mistäkin, Olli toi väärää oliiviöljyä, ei pessyt salaatinlehtiä ja " ei halua olla löysässä hirressa" jne. Mia on " hirtensä" kehitellyt on ja tulee roikkumaan siinä kunnes kasvaa aikuiseksi naiseksi. Pilkunviilaja tuskin löytää ihan heti narinaansa jakajaa.

Tintti

Minusta Mia teki enemmän suhteen eteen ja yritti, vaikka mies jatkuvasti empi. Voihan se olla, ettei miehen tunteet vain heränneet ja empiminen vain jatkui. Ei sellaista jaksa pitkän päälle kukaan. Kyllä jokainen ansaitsee kumppanin, joka rakastaa täysillä eikä vain puolittaisella liekillä. Mia on kaunis nainen ja toivottavasti hän löytää miehen, joka on varma suhteesta ja valmis panostamaan siihen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat