Kommentit (8)

sunshine

Minttu ei anna itsestään kovinkaan fiksua kuvaa haukkumalla kriittistä palautetta antavia ihmisiä junteiksi.Kannattaisi jättää negatiiviset kommentit kokonaan huomiotta, tai miettiä olisiko niissä sittenkin totuuden hiventä.Ja kyllä entinen jokereiden tanssityttö/lentoemäntä menee nykyisinkin helposti heittämällä sinne junttikategoriaan.Vaikka olisi kuinka kalliit designervaatteet ja liikkuisi seurapiireissä.

Lotta

Juu, eipä vaikuta järjenjättiläisiltä kumpainenkaan. Jenni Dahlman oli ihan eri kastia kuin nämä...

Miten sen nyt ottaa

Niin, ihan omilla varoillaanhan ex-vaimo sen parin miljoonan euron omakotitalon hiljattain osti...

Juntin mielipide

En ole koskaan ymmärtänyt "julkkiksien" tyttö/poikaystäviä, jotka tunkevat itsensä kumppanin siivellä julkisuuteen ilman mitään omaa meriittiä. Ja vielä vähemmän niitä, jotka leveilevät julkisuudessa muiden omaisuudella, sitähän tämä Mintulla lähinnä on.

Sipru 'alkuperäinen'

Juuri näin Minttu! Näin näihin junttikirjoittajiin pitääkin suhtautua. Sinun elämäsi ei ole keneltäkään toiselta (ei edes junteilta) pois. Nauti elämästäsi Kimin ja pikkumiehen rinnalla. Olet saanut Kimissä vain pelkkää hyvää aikaiseksi. Minäkin nautin ja elämä hymyilee enemmän, kun ei ole vain arvostelemassa muiden tekemisiä.

hauskaa jne..

Juuri samana syyllistyy edellinen kirjoittaja eli moittii  muita niinkuin Minttukin inhoan  sanaa juntti verbaalisesti lahjaton joka ei muuta keksi käyttää sanaa!Mitä sinun nauttimisesi tähän kuuluu? muuta kun arvostelet juuri toisten tekemisiä eli kumoat oman tekstisi...eli oleko  se juntti taidat olla:)?

Riitta Häkkinen

Sen verran olen elämästä oppinut, että hirveän hyvä taito on osata kehua yhtä haukkumatta toisia. Suosittelen!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat