Kommentit (6)

asdfgh

Kuin lukisi itsestään juttua :/

Mutta vielä yksi huomio: kun aloittaa uuden projektin tai keksinnön luomisen, se jää kesken kun huomaa että se on toteutettavissa: haaste katoaa ja siihen ei ole mitään järkeä tuhlata enempää aikaa. Riittää että pystyy itselleen todistamaan asian toimivuuden.

Ja todellakin, tylsien ihmisten kanssa puhuminen on tuskaa (ihmiset, jotka eivät osaa länkyttää muusta kuin millaista kakkaa koira teki tänään, kuka voitti kuulantyönnössä, millaisen unen näki (ketä vi**u kiinnostaa?), luokkaeroista tai jostain helvetin muka-ympäristöongelmista), kun tiedät todellakin mitä toinen tulee sanomaan. Ikävä kyllä tässä tulee hieman ylimieliseksi, etenkin kun juttelee jonkun vihervasemmistoidiootin kanssa. Voi hyvä paimentolaisjumala sentään, en todellakaan tiedä mitään suppeammin maailmaa katsovaa idioottiryhmää kuin poliittisesti aktiiviset lampaat. Tai no, whitetrash tulee kyllä hyvänä kakkosena...

Vielä loppuun: elämässä ei ole paljon merkitystä, kun tiedostat olevasi joskus kuoleva, mitätön olento keskellä suunnatonta universumia ja ympärilläsi on paria valonpilkkua lukuunottamatta pelkkiä vajakkeja, jotka menevät raivoamaan someen, kun kaljan hinta nousee veronkorotuksen takia 5 centtiä (....vaikka energiaveronkorotus nosti kaljan hintaa enemmän nousseina asumis- ja matkakuluina). Onneksi on sentään jotain: seksi, opiskelu ja uuden luominen. Siis jos sattuu saamaan valmiiksi asti.

MinnaB

Et sinä keskivertoa älykkäämpi ole, vaan todennäköisimmin ADD, jolla on lisäksi kovat luulot itsestään. Onko jo diagnosoitu narsistinen persoonallisuushäiriö?

Jos kohtelet muita ihmisiä kuin paskaa, tulet kuolemaan hyvin yksinäisenä ja katkerana.

Tiuku

älykkyyttä on myös se että osaa ottaa toiset huomioon ja käyttäytyy asiallisesti, tämän jutun perusteella kaikki älyköt on itsekkäitä ja ylimielisiä narsisteja.

Plaaaaaaaaah

Vierailija kirjoitti:

älykkyyttä on myös se että osaa ottaa toiset huomioon ja käyttäytyy asiallisesti, tämän jutun perusteella kaikki älyköt on itsekkäitä ja ylimielisiä narsisteja.

Väärin, sillä ei ole mitään tekemistä älykkyyden kanssa. Älykäs osaa näytellä että toisen jutut kiinnostaisivat, vaikka todellisuus onkin toinen, koska kuka haluaisi läheisiään loukata... ja miksi meidän pitäisi olla kaikille mieliksi? Sillä kuluttaa vain itsensä loppuun, sillä jotkin ihmiset ovat ku*ipäitä ja heille kuuluu k*sipään kohtelu. Maailmaa ja kaikkia haliva asenne on täysin järjetön ja naiivi.

Ps. Narsismi (mieli)sairautena on aivan eri asia sitten, käsittääkseni narsistit eivät ole erityisen älykkäitä, lähinnä tyypillistä someraivo/halimaailma-lampaan tasoa.

Bimmm

Sekoitat nyt älykkyyden sosiaalisiin taitoihin, ei supersosiaalinen tai empaattinen välttämättä ole älykäs. Eikä myöskään toisia dissaava itserakas kusipää ole välttämättä älykäs, vaan pelkkä kusipää vain. Näillä taidoilla kun ei ole ÄO:n kanssa mitään tekemistä. Empaattinen ihminen voi olla älykäs, tyhmä tai jotain siltä väliltä. Kuitenkin mukavampi ihminen kuin sinä, olettaisin.

tavallinen

Älykäs tuntee oman älynsä omassa päässään aivan kuten keskitasoinenkin. Eli keskitasoinen ei osaa samaistua, ennen kuin on elänyt vähän aikaa kellon ympäri vähä-älyisten seurassa. Miettikää että fiksuilla se on sellaista koko elämä, eli vähemmästäkin kyllästyy. (joten se kyllästyminen ei ole tuollaisessa tapauksessa mitenkään ylimielistä, vaan ihan vain luonnollista turhautumista ympäristön hitauteen)

Eli tavallisen ihmisen tulisi kuvitella maailma missä kaikki ovat vähä-älyisiä, ja miettiä sitten omalle kohdalle, että kuinka usein itse jaksais auttaa, kun toiset ei näe kun metrin eteensä. (ja että missä vaiheessa ne muut alkaisivat syyttää avun antajaa ylimielisyydestä, vaikka hän vain yrittäisi auttaa. Tai ehkä jopa niin, että autat tai et, niin ylimielisyys on leiman nimi kuitenkin)

Joten ei siinä fiksun auta kuin näytellä kiinnostunutta, ja auttaa vain jos pakko tai tarve (muuten joutuu auttamaan aina ja tekemään muiden puolesta. Yleensä ilman kiitosta, ihmiset tuntien). Etsiä omanlaistansa (harvassa esiintyvää) seuraa, ja kompleksisempia mielenkiinnon kohteita. Ja jos hyvin käy, niin hän luo jotain uutta. Jotain josta me kaikki saamme lopulta nauttia.

ps. Itse olen tavallinen. Mutta tuen aina älykkyyttä, sillä se on se osa evoluutiostamme, joka vie meitä eteenpäin. Me muut vaan lisäännytään ja ylläpidetään (ja nautitaan).

ja jos sinäkin olet tavallinen, niin kohdatessasi älykkään, älä vaadi häntä hidastamaan vuoksesi, vaan kannusta häntä kovempaan vauhtiin. Molemmat hyötyy siitä paljon enemmän.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat