Kommentit (7)

J

Näin sanottiin myös leveistä farkuista. Neonväreistä. jne jne. valitettavasti myös nämä ovat uusia hittituotteita olleet vuosikymmenten jälkeen.

Piraatti on piraatti

Noista feikkilaukuista, feikkifreddyistä ja tiesmistä feikeistä samaa mieltä: lisäksi että niiden maahantuonti yksityishenkilönäkin omaan käyttöön on lain vastaista ja samoin niiden myynti, ovat ne osoitus kehnosta mausta. Parempi merkitön laukku kuin nuhjuinen ja EPÄAITO merkkilaukku. Miksi hankkia jokin jossa on brädni tietäen ettei se ole aito? 

Eilen törmäsin nuoreen naiseen jolla oli jalassaan freddyt ja olallaan musta MK laukku. Feikkejä molemmat. Ei näyttänyt hyvältä, näytti halvalta. Tyttö oli kyllä nätti, mutta feikkituotteiden kantamisesta tulee kanamainen vaikutelma.

Sori.

Toivon myös, että vaonvilautusvarkut jäävät tulematta uusintakierrokselle. Näin tuskin kuitenkaan käy. Legginsien edessä on kai jo taivuttu, ne ovat tulleet jäädäkseen.

Pffffffffffffffffffft

Saan jonkinlaisen lievän allergiareaktion siitä, että mediassa koetetaan sanella tyylisääntöjä tähän tyyliin. Oma vika kun luin.

Olemme idiootteja..ohjatkaa me...

Matalavyötäröiset farkut ovat ainoat, jotka asettuvat itselläni sinne, missä vyötäröni oikeasti on. Normifarkkujen vyötärö osuu suurinpiurtein kylkiluihin. Mutta nyt tietenkin luovun näistä, kun MeNaiset kehottaa niin tekemään. 

Vierailija

En ollenkaan kaipaa takaisin 80-luvun takatukkaa ja IISOJA pyöreitä silmälasinkehyksiä! Arvatenkin juuri ne ovat hottia hottia!

Maija

Tällä hetkellä muodissa ovat farkkutakit, jotka ovat yhden koon liian isot ja istuvat löysästi.  - vai niin. Koko 70-luvun himoitsin farkkutakkia ja 80-luvulla sen viimein pystyin ostamaan, se oli iso ja löysää mallia. Noin 20 vuotta sitä säilytin ja pistin sitten vaatekeräykseen.

monimuotoisuuskunniaan

Suurin osa ihmisistä ei tunnista onko joku laukku "aito" vai "feikki". Parhaimmillaan ne on tehty samoissa tehtaissa. Jos laukku on kestävä ja hyvännäköinen just sun tyylissä, ja sopiva sun tarpeissa, pidä se. Oli labelia tai ei.

Sama pätee muihin vaatteisiin. Muodilla ei ole väliä, jos tyyli sopii. Ihmiset on eri näköisiä ja muotoisia, yhden kauhistus on toisen kaunistus.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat