Kommentit (7)

Helsinkiläinen kesämies

Uskomatonta paskaa sieltä tv:stä on taas tulossa. Mistä nämä lurpakot taas löydettiin? Yhdestä asiasta samaa mieltä.. Läskiperseet ei ole kivoja.

Heli

Ette oo tosissanne :D Tuolla jätkällä ei voi kyllä noin kovia kriteereitä olla ku kattoo sitä itteään :D sori vaan mut ei muhun iske tommoset. Tuo on just semmonen ihminen joka haluaa vaan palkintovaimon ja jos vaimo tulee raskaaksi ja lihoo niin ei käy. Lolz. 

kiia

Voi jumalauta!!!Mistä näitä narsistisia tyhjäpäitä oikein sikiää?Jos elämässä ykkösasia on se,että oma perse ja lärvi näkyy joka paikasssa ja sitä tuunattua ulkonäköä vippaskonstein "parannellaan"niin kyllä on jotain pielessä ja pahasti!

Oho

hups! Ennen kuin luin jutun ja katsoin vaan kuvat luulin oikeasti että molemmissa on sama henkilö, toisessa naiseksi tällättynä. Ootteko varmoja ettei oo?

juu ja noin taikinaiselle miehelle luulis lyllypyllynkin kelpaavan:)

Pelle

"naisella pitää olla C-kupin rinnat, vaaleat hiukset, suuret silmät, täydelliset kasvot ja hyvä kroppa. Eikä läskipersettä saa olla." - Entäs luonne? Ai niin, eihän sillä ole mitään väliä, kunhan jaksaa ja pysyy perässä...

Vaatii naiselta täydellistä ulkonäköä vaikka itsekin on vaan seiskan mies. Ylimielinen tyhjäpää.

Realisti

Tuo Daniel on kuin Johanna Tukiainen. Luulevat itsestään liikoja. En sitten tiedä, millaisesta peilistä itseään ihastelevat, kun näkevät siellä jotain superkaunista. Kritiikki kuitataan kateuskortilla. Ei ole komea, tuollainen löysä pullanaama. Ja asenne rumentaa entisestään.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat