Sivut

Kommentit (18)

Apina

Vierailija kirjoitti:

Kovin kun alkaa noin pissi nousta päähän, niin eipä tuollaiseen "maailmanjulkkikseen" kehtaisi edes yhteyksissä ollakaan.

Suora puhe selänkääntäjille on niin kauan ok kunnes olet "julkkis". Silloin kysymyksessä on tietysti kusipäästä. Sara on saanut kohotettua positiivisen julkisuuden myötä itsetuntoaan ja se näkyy luonnollisesti myös käytöksessä. Ihan symppis tyyppi, pitää muistaa että hän on vielä melko nuori.

Raipe

Ei ollukkaa vanha juttu. (Toimitukselle tiedoksi, tuo minun kommenttini "Ei ollukkaa vanha juttu." oli sarkasmia, juttu siis on jo vanha.

Jestas

Katsokaa nyt kontekstiin. Tuskinpa on kirjaimellisesti paskaa haistattanut. Suomessa vaan on suosikkihommaa lytätä ja epäillä menestyjiä ja olla kateellinen muille. Sara on menestynyt hienosti, omalla tyylillään. Mielestäni aivan kohtuullista kertoa sellaisille kavereille "Kiitos, mutta ei kiitos", jotka alkavat siipeillä vain kuuluisuuden hujakoilla. Mutta EI, kyllä tältäkin sivulta löytyi taas niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin viisaita ihmisiä kommentoimaan kusen nousemisesta päähän ja kuinka sitä niittää mitä kylvää. Eiköhän Saran pointin olisi voinut tajutakin, eikä fundamendalistisesti tulkita tekstiä.

Vierailija

Nimenomaan voi haistatella juuri niille entisille ystäville, jotka ovat käntäneet kelkkansa. Ja sitten kun jollain alkaa mennä paremmin otetaan taas yhteyttä. Mitä ystävyyttä se sellainen oikein on? Ei mitään! Ne kannattaa jättää omaan arvonsa ja haistattaa pitkät paskat!

Vierailija

Haistattelu on aika voimakas reaktio ellei sitten ole kyse koulukiusaajista. Jotkut "viisaat" ovat todenneet että menestys on paras kosto. Kostoa en kannata mutta menestys keljuttaa taatusti entisiä kiusaajia, ei siinä haistatteluja enää tarvita. Sarahan ei ole enää teini vaan kaunis nuori nainen joka voisi näyttää vahvuutensa nousemalla vanhojen kaunojen yläpuolelle. Ehkä jossain vaiheessa voisi antaa anteeksi, se helpottaa loppujen lopuksi myös omaa oloa. 

John

Vierailija kirjoitti:

Kovin kun alkaa noin pissi nousta päähän, niin eipä tuollaiseen "maailmanjulkkikseen" kehtaisi edes yhteyksissä ollakaan.


Tottakai, hetihän se on kusi päässä jos uskaltaa noille loisijoille vastata.

Alpen

Ei kaikkien kaverisuhteiden tarvitse kestää loppuelämään, ja silloin kun itse lähtevät kuvioista, antaa mennä.. Tuossa ei ole mitään tarvetta anteeksiannoille jos kaverit ovat jättäneet kateellisuuden takia, ja varmasti näin on käynytkin. Toisen menestystä ei kestetä. Ystäviä tulee ja menee, se on elämässä ihan luonnollinen kulku, eikä heidän peräänsä kannata jäädä itkemään.. Kaverisuhteet kestää aikansa. Oikeat ystävät jäivät, kuten Saara tuossa jo kertoikin.

Joniaz

Noin puhuu uskovainen ihminen, niin se ihminen muuttuu. Ennen julistettiin telttakokouksissa, nyt julistetaan että haistakaa...

Gogirl

Täysin oikeen tollasille ihmisille ei osaa ystävyyttä arvostaa ei he myöskään osaa mitään muutakaan tod.näk. arvostaa tässä elämässä! sit koitetaan jälkikäteen paikkailla haavoja kun tästä tytöstä tulikin tähti ja sitä kautta päästä julkisuuteen ei se sara niitä kiinnosta vaan se julkisuus siinä nähään taas oikea julmapuoli ihmisluonteesta!Toivottavasti haistattelut tuli syvältä sydämmestä ei sääliä tai armoa heille!! you go girl!

Tulkju

Voi kun hän on romuna. Ehkä et vaan ole ollut aiemmin niin mielenkiintoinen,että kanssasi olisi jaksanut olla. Turha sitä on haistatella,vaikka asia olisikin muuttunut.

Antti Korhonen

Ai ai kuulostaapa kamalalta. Tytöllä on vielä paljon oppimista ja ensimmäinen erä oppimisessa tapahtuu sen ensimmäisen flopin jälkeen.

Silloin sitä vähäsen nöyrtyy ja alkaa ymmärtämään ja näkemään vähän paremmin mistä tässä koko savotassa on kyse.

Elämä koulii ts. Siperia opettaa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat