Kommentit (4)

iikka

Hienoa Sanni! Tiedän kokemuksesta. Jos on jossakin, vieläpä useammassa asiassa hyvä, aina löytyy joku, joka haluaa asettua menestyksen tielle. Kiusaaminen voi olla rajuakin. Onneksi et ole luovuttanut ja saamme nauttia hienosta musiikistasi. Pidä persoonallinen tyylisi ja "näytä niille" :)

Mahtavaa

Mahtavaa että Sanni on uskaltanut valita sen polun että on oma itsensä muiden arvostelusta huolimatta. Se ei ole aina helppo tie, mutta onnistuu kun sisäistää sen faktan että ne arvostelijat eivät merkitse yhtään mitään omalle elämälle. Itsensä kanssa sitä joutuu elämään eikä niiden arvostelijoiden joten parempi elää niin että on itse tyytyväinen, vaikka sitten joutuukin välillä kateellisten ivailijoiden kohteeksi. Mutta se on pienempi paha kuin elää miellyttämisen tiellä. Tsemppiä rohkealle Sannille!

tyttikat@gmail.com

kaikkee hyvää sulle Sanni, sun tulevaisuudellesi ja suunnitelmillesi. Mitä tulevaisuuden suunnitelmia sulla on? entäs noi parisuhde kuviot? Soivatko hääkellot jossain kohtaa? Voin vaan kuvitella, miten nätti vaimo susta tulisi. me ei sun kanssa tunneta ennestään. oon vaan nähnyt sut telkkarissa siinä Vain elämää - ohjelmassa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat