Kommentit (5)

Juss

Miyä outoa anaaliseksissä nykyisin on tai rintojen väliin panemisessa? Kaikkihan noita on kokeillut jossain vaiheessa. Minulle oudointa oli kun eräs hoito halusi kuunnella kuksiessa Mambaa. Syykin selvisi. Hän oli aiemmin seurustellut yhden bändin jäsenen kanssa. Meni sillä kertaa fiilikset. Nykyisin aina kun kuulen Mambaa radiosta en voi olla ajattelematta tätä tytyä. 

deebsyli

Ehkä noissa jonkun mielestä on jotain outoa. Tällainen uutisointi kuitenkin minusta mystifioi monenkirjavaa seksuaalisuutta. Kasvoille lyöminen avarilla voi olla esim. hyvin tunnetta stimuloivaa jos tykkää alistua.

Daada

Eipä tosiaan ollut mitään kovin erikoista. Oudompaa jos ei penis rintojen välissä aiheuta naiselle mitään tuntemuksia? 

Tytti

Inhottavinta oli harrastaa seksiä miehen kanssa, joka ennen yhdyntää halusi nuolla peräpäätäni. Eikä siihen kysytty lupaa. Ei todellakaan kiihottanut vaan inhotti! Ei tehnyt mieli suudella miestä moisen jälkeen vaikka hygieniani onkin hyvä. Kun otin tyrmistyneenä asian puheeksi, niin mies ehdotti peppuseksiä ja sen jälkeen olisin voinut imeä hänet loppuun. Aivan liian pornoa ja epähygieenistä seksiä omaan makuuni, suhde jäi lyhyeksi.

erikoinennainen:)

Ai nuo erikoisia asioita? Tuo rintajuttu varsinkin, olen sitten varmaan todella vinksahtanut, kun nautin parisuhteessa siitä, että hieroin miestä rinnoillani, jotka eivät ole ihan pienet ;) Hän laukesi niin usein. Tai mitä outoa on orgasmin pidättelyssä, kun mies malttaa, nainen ehtii saada monet kerrat :D Ihan ensitreffeillä en suinkaan kaikista noista aiheista keskustelisi, mutta parisuhteessa tuli kokeiltua monenlaista ja puhuttua vielä enemmän esim. kimppakivasta. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat