Kommentit (5)

Jukkis

Jos kumppani on kiihottava ja siihen on tunteita on köyriminen harrastuksista mukavinta, mut jos ei, sit voi olla vähän nihkeetä. Ymmärrän näitä ketkä ei saa orkkua, heidän pitäisi päästä jonkun pornotähden käsittelyyn (esim. Johny Sins) siis jos nainen, mutta siinäkin on huononsa puolensa, että veikkaan että heistä tulee sen jälkeen seksiaddikteja, ja se ei ole hyvä myöskään.

Härkävm83

Pitkässä parisuhteessa seksi paranee kuin viini vanhetessa :) Sitä on oppinut hyväksymään vartalonsa sellaisena kuin se on

Hävetkää

Haluttomuus ei koske pelkästään
naisia. Myös naisten tulee ymmärtää, ETTEI kaikki miehet halua seksiä juuri heidän kanssaan, edes yhtä kertaa.
Siinä vaiheessa mennään yli rajojen, jopa hyväksikäytön puolelle, kun toinen osapuoli pakottaa seksiin kielloista huolimatta. Kun toinen osapuoli (kyllä, se voi myös olla mies) kieltäyy, työntää pois ja yrittää kaikin keinoin viestiä, ettei halua, niin silloin myös naisten on syytä ymmärtää, että se todella tarkoittaa ei. Varmasti muutama nainen tuntee juuri nyt piston sydämessään. Juuri teille muutamalle naiselle, jotka tietää tehneensä väärin (ainakin toivottavasti tietää ja ymmärtää); myös te olette syyllistyneet toiminnallanne seksuaalirikokseen!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat