Sivut

Kommentit (17)

Nainen50

Eipä ihmetytä. Kun lehdistä lukee näiden liikuntaan ja "terveellisiin elämäntapoihin" hurahtaneiden juttuja, aina tulee mieleen, että kohtuus kaikessa. Ehkä olisi hyvä hankkia elämään muutakin sisältöä, niin ei ehtisi vahtaamaan itseään ja syömisiään koko ajan.

jaana74

Eihän tässä lajissa edes ole kyse urheilusta, vaan ulkonäöstä. Hienoa, että Hussi uskalsi vihdoin sanoa ääneen sen, mitä moni ajattelee mutta mistä ei puhuta, kun "tämähän on terveellisyyslaji"... Ehkä nyt, kun alan huippu sanoo suorat sanat, joku kuunteleekin.

Torpeedo

Kyllä. Ja nämä tapaukset tulevat varmasti lisääntymään lähivuosina. Nuoret ihmiset, varsinkin naiset ns. "polttavat kynttilää molemmista päistä". Urheilu, kuntoilu ja terveet elämäntavat ovat hieno asia, mutta jos elämä pyörii pelkästään suorittamisen sekä itsensä ja syömistensä tarkkailun ympärillä, jossain vaiheessa elämästä katoaa kaikki ilo ja palaa loppuun. Pitäisi muistaa myös nauttia siitä elämästä välillä.

fdsadfsdafasdf

Ei urheilu ole terveyttä nähnytkään.

Jos haluaa terveyttä vaalia, niin muutaman MINUUTIN liikkuminen päivässä riittää. Ihan oikeasti, se riittää terveyteen. Toki ei kannata syödä liikaakaan.

Punbse

Silloin on tehnyt jotain väärin jos on KOKOAJAN väsynyt ja nälkäinen. Kyllä voi olla erittäin hyvässäkin kunnossa ilman näitä oireita.

Olipa yllätys

Täysin syömishäiriöisen toiminnaltahan tuo kuulostaa ja ihmettelen, että loppuunpalaminen on tapahtunut vasta nyt.

hahahahaaaaa

Vai että treeniguru...Mun mielestä tämä tapaus guruili lähinnä siinä miten pidetään naama jatkuvasti lehtien sivuilla

Mie

Ihana tyyppi tuo Janna  sanavalmis osaava ja älykäs!Poikkeaa edukseen  silikoni botoxi tyypeistä ..sattumalta ykkösellä katsoin kun veti aamu.tv..ssä jumpan aivan super juttu mukava!

No höh

Ihan vastahan tämä on jakanut fitnessruokavalioitaan jne joten v'hn tuntuu huomionhaulta. Miten aikoo elää jatkossa, se olisi kiinnostavaa?

MietinVaan

Väsyttävää tämä, kun tämä Hussi ja muut vastaavat fitness-ihmiset aikaisemmin ja suurin osa yhä edelleen, jakelevat kaikenlaisia"näin nälkä ei yllätä ja saat sikspäkin"-ohjeita, esiintyvät fitnesspäiväkirjoissa ja kertovat, kuinka ihanaa elämä on ja niin edelleen, ja sitten joku tulee "kaapista ulos" ja kertoo, että ihan kamalaahan se on ollut. Suurin osa näistä fitness-ihmisistä taitaa olla jonkinsortin syömishäiriöisiä, ja monilla ainakin joku anoreksia/bulimia-tausta, joka on sitten korvattu vaan uudella itsekontrollin muodolla: fitneksellä. Toisin sanoen sairaus ei ole oikeasti parantunut, vaan ainoastana vaihtanut muotoaan.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat