Kommentit (4)

Nainen

Mikä ihmeen vimma ihmisillä on paljastella itseään julkisesti? Eikö kenelläkään ole enää nykyään mitään omanarvontuntoa, miksi KAIKEN pitää olla julkista? Ei mahdu kaaliin.

jeeee

En voi käsittää tuota halua esitellä itseään julkisesti alasti, vaikka olisi kuinka hyvä vartalo. Bikineissä tms ymmärrän kyllä, mutta että alasti. Yläosattomissa tai ilman alushousuja. Miehet tai naiset. Why? Mutsis on -blogin Emiliakin vaikuttaa kovin lapselliselta kaikkine juttuineen, joten jättäisin omaan arvoonsa koko kannanoton. Miehet on miehiä ja naiset on naisia. Heillä on erilaiset sukupuolielimet ja naisilla on rinnat jotka symboloivat naiseutta ja seksuaalisuutta. Miehet on luotu kiinnostumaan naisista ja heidän sukupuolestaan ja erityisesti niistä ruumiinosista jotka tekevät naisista naisia.

"Ehkä maailma alkaa olla vielä jonakin kauniina päivänä valmis myös naisten pyllyille ja nänneille – ilman niitä seksistisiä kommentteja."

Jos oltaisiin jossain vaiheessa yllä mainitunlaisessa tilanteessa, se tarkoittaisi sukupuolettomuutta. Miksi ei saisi olla naisia ja miehiä? Miksi pitäisi olla vain "erilaisia ihmisiä" ???

Mutsis on-blogissa on käsitelty myös imettämis-asiaa ja sen luonnollisuutta ja ihailtavuutta ja aitoutta ja mitä kaikkea. Ja sitä miksi esim kahvilassa imettävää äitiä saatetaan pyytää peittämään "sulonsa". En voi käsittää miksi rintojen paljastaminen kahvilassa tms julkisella paikalla olisi jotenkin sallitumpaa jos imettää? Se ei ole hyväksyttävää keneltäkään. Jos se olisi hyväksyttävää imettävältä niin sittenhän pitäisi tasa-arvon nimissä sallia se kaikilta asiakkailta. Imettäminen on joo kaunis asia ja luonnollista - mutta aina vain vauvalle ja hänen äidilleen - ei muille. Pitäköön kukin äiti imetyshetkensä äidin ja vauvan kahdenkeskisenä rauhallisena hetkenä. Jolloin vauvankin on helpoin keskittyä syömiseen.

Jooo

Imettäminen on luonnollinen asia vain äidille ja lapselle, ei muille? Sen pitäisi olla luonnollinen asia kaikille. Lapsi saattaa tarvita ruokaa juuri sillon kun on kahvilassa, niin pitääkö äidin mennä vessaan imettämään vain siksi että asiakkaat ei traumatisoidu? Ja alunperin rinnat eivät ole olleet mikään seksuaalinen juttu, ne on tarkoitettu jälkeläisen imettäminen (niinkuin muilla nisäkkäillä..), maailma on vain asettanut ne seksuaaliseksi asiaksi. Ja pidetäänkin miehenkin alastonta yläruumista seksuaalisena juttuna, mutta sitä ei jostain syystä ole syytä hävetä julkisilla paikoilla samalla tavalla. Musta ollaan siinä vaiheessa historiaa että voidaan ajatella järjellä eikä pinttyneillä vanhoilla asenteilla.

Käyttäjä7176
Seuraa 
Liittynyt24.5.2017

Emilia vaikuttaa kypsältä ja hienolta ihmiseltä.
Rinnat demonisoitiin ja naisen vartalo todennäköisesti kirkon toimesta, kuten kaikki naiseen liittyvä.
Myös itsensä koristelu (meikkaamalla) jne alettiin varmaan nähdä jotenkin pahana ja tyrkkynä kun naiset laitettiin tekemään sitä.
Ei silloin kun miehet tekivät, vaikka luonnossa miehet ovat koristellumpia.
Kaikki seksuaalisuuteen liitetyt ihmisen ulkonäköön liittyvät asiat ovat täysin keinotekoisia. Ihmiset kasvatetaan näkemään naisen rinnat eri tavalla kuin miehen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat