Kommentit (8)

Nainen1

Vieläkö kirjailija-Timo luulee kaiken tämän jälkeen, että hänellä on kirjailijan ammatti ja lukijakunta tässä maassa! Järkyttäviä viestejä kirjoittanut tyyppi voisi nyt muuttaa pois maasta ja hankkia itselleen jonkun muun ammatin. Päivät julkaisevana kirjailijana ovat varmasti nyt ohi. Tai ainakin toivotaan niin. Toivottavasti kustantajakin 'erottaa' hänet pikaisesti.

Olen surullinen naisena ja äitinä kaikesta hirveästä mitä hän on aivoistaan suoltanut, humalassa. Eli sinä todellisena persoonana mikä hän on. Ilman estoja.

Nainen2

"Eli sinä todellisena persoonana mikä hän on. Ilman estoja."

Joo. Humalatilahan se on jokaisella se todellinen persoona, eikä suinkaan myrkytystila.

Nainen3

Humalaan han varmasti paatyi vahingossa tai toisen pakottamana, eli ei voi olla vastuussa teostaan. Eli: naiset aloitti, ensin pihtaamalla, sitten haukkumalla (tosin kyseiset jarjestot eivat olleet haukkuneet), joten mitapa siina miehen kunniaa peraankuuluttava raavas mies voi muuta tehda kuin uhkailla alaikaisia (pannu tyttaria jne) ja muutenkin rivoilla ja torkyilla, kun humalakin ihan pyytamatta napsahti paalle.

Anomuumi

Kyllä humalassa ihmiset sanovat helpommin asioita, joita todella ajattelevat. Timohan on naisvihaansa huutanut julki jo iät ja ajat, joten ei tämäkään purkaus nyt varsinaisesti yllättänyt. Sitä ihmettelen, miksi hän saa niin paljon tilaa mediassa. Ihan kuin se, että inhoaa naisia ja toivoo naisten alistamista olisi jokin oikea ansio.

Nainen3

1) Se että ei ota vastuuta teoistaan (humalapäissä tehtynä tai selvin päin) on ala-arvoista ja antaa todellisen kuvan persoonasta (vastenmielinen tyyppi).

2) Semmoisten ihmisten mieleen, jotka eivät ole rasisteja tai joilla on terve suhtautuminen vastakkaiseen sukupuoleen tai seksuaalisuuteen, ei tule edes kaatokännissä päästeltyä moisia asiattomuuksia (aika sairasta touhua)

3) Se että Suomessa on paljon ihmisiä jotka hyväksyvät moisen käytöksen silloin kun henkilö on tekemishetkellä  ollut kännissä heijastaa jotain tosi epätervettä piirrettä suomalaisessa kulttuurissa. Suomalainenko saa kännissä saa raiskata, hakata, tappaa, solvata, loukata, pahoinpidellä, vahingoittaa, rikkoa tai tehdä pahaa ja se on silti jotenkin ok? Anteeksi nyt vain Nainen2 - olen kanssasi täysin erimieltä ja olisin jopa sitä mieltä että henkilö, joka näin näkee asian kannattaisi miettiä miltä tuntuisi jos esim. se kännisen uhri on oma lapsesi.

Yksi alkoholin väärinkäyttäjien isoimpia ongelmia on ympäristö, joka hyväksyy sen eikä vaadi tekijöitä vastuuseen teoistaan.

Sellasta

Vierailija kirjoitti:

"Eli sinä todellisena persoonana mikä hän on. Ilman estoja."

Joo. Humalatilahan se on jokaisella se todellinen persoona, eikä suinkaan myrkytystila.

Et ilmeisesti tunne tapausta, kun et tiedä, että kyseinen heppu on lukemattomia kertoja osoittanut olevansa naisvihaaja ihan selvinpäinkin...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat